04-07-2008, 13:20 | #1 |
Kelebek hiç iki bahar görürmü
Kelebekler Hiç İki Bahar Görür Mü ? ,
Sen, baharın nadide gülüydün. Sen, sevgiye adanmış bir ömürdün. Bülbüller şarkılarında sana yanardı. Toprak ise yüreğini dallarına açardı.. Rüzgar bile susardı kokunda. Sema, nazlı nazlı düşer Rahmet olurdu dalında... Bir gün ; Kanatlarımın üşüdüğünü, Dallarının solup teninin öldüğünü gördüm. Kış mevsimiydi rüzgarla gelen.. Kış uykusuna dalacaktı o gözlerin. Toprağa uzanıp bahara açacaktı o yüreğin. Hüzün çöktü küçük yüreğime. Elbet sana olan aşkım bitmeyecekti.. Sen sonraki baharda tomurcuk açacaktın. Topraktan aynı güzelliğinle kalkacaktın... Ben ise; yalnızlığa kanatlanacaktım.. Yağmurlar yağsa , Baharlar uzasa diye kaç kez iç geçirdim. Hasret bulutları düşse de, Bir gün karlı sabahlara uyanacaktık Sen; gözlerini baharda gülümsemek için Hülyalara dalacaktın... Ben ise sonsuzluğa uçacaktım. Sakın üzülme sevda gülüm. Sevdam hep gökyüzünde olacak. Sakın sitem etme bana; Ne olur anla beni. Kelebeklerin ömrü , Hiç iki bahar görür mü gülüm?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-07-2008, 15:44 | #2 |
çok güzel bi paylaşımdı saol :'( :'( :'( +
|
|
04-07-2008, 16:15 | #3 |
Sen sağol canım....bu arada sen korkma kelebeğim... Rabbim sana nice baharlar yaşatsın inşallah... :D
|
|
04-07-2008, 16:23 | #4 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|