AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-11-2008, 01:06   #11
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
Standart M.H.P
adını Milliyetsiz Hain Parti olarak değiştirmesi gereken, milliyetçilik ile uzaktan yakından alakası olmayan adını bile telafuz edemediğim her neyse o işte >
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2008, 23:15   #12
Kullanıcı Adı
HaKaNia
Standart M.H.P
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı

Biz ocakların kapısından geçemiyouz desem inanırmısın...Ellerinde tesbih laf atmadıkları kız yok (gerçe birgün bana atsınlar pişman edeyim istiyorumda onlarda biliyor kime bulaşcaklarını)....hergün başka bir olay kavga bıcak...

Bu mu vatan millet sevgisi..O anlattıkların öncedenmiş arkadaşım bugün mhp yanlızca hikaye...Elbetteki hepsi aynı değil gerçekten adam gibi adamlar içlerinde, arkadaşlarım ,ama bunlar da bir elin beş parmağını geçmiyor....

işte nerde ülkücüleri savunsam böyle şeyler duyuyorum ülkü ocaklarından olan arkadaşlar artık bizi mahcup etmeyin bu uyarıları dikkate alın ve teşkilatınızı uyarın..

bence de mhp alparslan türkeş zamanında çok değerliydi ama şimdikilerin ne alparslan türkeş'le ne de eski ülkücülerle alakası yok..
HaKaNia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 23:59   #13
Kullanıcı Adı
Nizam-ı Alem
Milliyetçilerin gerçek adresi bugün Büyük Birlik Partisidir..
Nizam-ı Alem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 00:05   #14
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Mhp bir Türk milliyetçisidir Dtp Kürt milliyetçisidir. Arasında hiç bir fark yoktur. Aman Benden uzak olunda.
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 00:37   #15
Kullanıcı Adı
halil_han
Milliyetçilik milletinin üstün olduğunu savunmak değil, milletini üstün kılmak, kılmaya çalışmaktır. Mhp ve çevresi ancak milletin üstün olduğunu savunur. Slogan siyaseti güder. Bu günlerde bolca tekrar ediyorum ama "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"(ziya paşa)
halil_han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 01:21   #16
Kullanıcı Adı
msucar
valla ben öss hazırlık öğrencisiyim.hayırlısıyla bi üni me gidiyim. benim yerimde mekanımda AKPARTİMİN yanı...
msucar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 01:36   #17
Kullanıcı Adı
tavananna.h
eskiden süphe etmeden destek verecegim DİN VE VATAN görüşü,şimdinin bi kaç mafya kılıklı adamcagızların, öylesine toplandık ocaklarından,amacımız DİN VE VATANA oynayarak insani duyguları sömürüşü..
tavananna.h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 01:37   #18
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
halil_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Milliyetçilik milletinin üstün olduğunu savunmak değil, milletini üstün kılmak, kılmaya çalışmaktır. Mhp ve çevresi ancak milletin üstün olduğunu savunur. Slogan siyaseti güder. Bu günlerde bolca tekrar ediyorum ama "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"(ziya paşa)

Bugüne kadar konuyla ilgili okuduğum en güzel en doğru yorumdu. Tebrik ederim. +
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 02:45   #19
Kullanıcı Adı
balbal
Alıntı:
AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
adını Milliyetsiz Hain Parti olarak değiştirmesi gereken, milliyetçilik ile uzaktan yakından alakası olmayan adını bile telafuz edemediğim her neyse o işte >
Bence önce eleştiri ve hakaret arasındaki farkı öğrenmelisiniz. Mehmed Akif'in dediği gibi: 'İnsan haddini ve hesabını iyi bilmeli...'
bunun dışında elbette eleştirilebilir, sonuç itibariyle ayet değildir.
balbal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 04:55   #20
Kullanıcı Adı
islam
Question
Alıntı:
halil_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
siz bu sözü çok seviyorsunuz sanırım...
Boş ve gereksiz yerde kapanan bir konuda söylemiştiniz...
Cevabımı burdan vereyim...
Ayn Görmez ise... Kişi bilmez ise ... Hiç bir şeyi görmezde söylemezde...
Ziya paşa'yıda Bu sözüde seninle abideleştirecem ..
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)