04-13-2008, 02:55 | #1 |
''kazıklanmaktan bıktık''
Demin antu.com'a girdim fenerin hangi maçları kaldığını öğrenmek için,giriş sayfasında bu vardı (isteyen girip bakabilir)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-13-2008, 03:17 | #2 |
''kazınlanmaktan bıktık''
Aslinda bu bile fb nin diger iki takimdan daha büyük oldugunu göstergesidir!..ankarasporda kimde para oldugunu biliyor ;)
|
|
04-13-2008, 03:19 | #3 |
Ayıp yahu...
|
|
04-13-2008, 03:28 | #4 |
Hüdaverdi harbi sen kaşınıyorsun bir gün forumdaki fenerliler çok pis dalacaklar sana haberin olsun..O zaman seni biz takımdaşların bile kurtaramayız..
|
|
04-13-2008, 03:32 | #5 |
Müstehaktır o holiganlara. Cnn Turk'te Fenerbahçe taraftarlarının bir deplasman yolculuğu yayınlanmıştı............
|
|
04-13-2008, 03:37 | #6 | |
Alıntı:
Kenneth Anderrson: Biz bu adamlara ne yaptık da bize bu kadar saldırıyorlar... Cevap basitti. Fenerbahçe ile Trabzon şampiyonluk mücadelesi yapar iken, birbirleriyle maç yapmışlardı ve bu maçı Fenerbahçe kazanmıştı. Ama seneler geçmesine rağmen hazımsızlık geçmemişti... Kim holigan yahu... |
||
04-13-2008, 03:39 | #7 |
arkadaslar ben anlamiyorum neyi kanitlamaya calisiyorsunuz!..
kusura bakmayin ogünü döven trabzon taraftaridir, rüstüyü döven fb taraftaridir kücük bir kizi kanlar icinde birakan fb taraftaridir, fb otobüsü taslayan trabzon taraftiridir.. yeterlimi, devam edelim mi! |
|
04-13-2008, 03:42 | #8 | ||
Alıntı:
Ay sevsinler seni Kenet çok mu korktuun?.. :-* :-* Kenet Anderson da iyi Fenerli olmuş, kendisini kutlamak lazım, kısa zamanda kapmış Fenerbahçelilik ruhunu |
|||
04-13-2008, 04:02 | #9 |
TURU İNGİLİZ GEÇTİ AMA TARİHİ TÜRK YAZDI.BİZ BU KADROYLABÖYLE SENEYE İNŞALLAH ETO O İLE BİRLİKTE KUPAYI KALDIRIRIZ.
|
|
04-13-2008, 15:22 | #10 | |
Alıntı:
Vee bu sene Vestel Manisa-Fenerbahçe maçı,maç ramazana denk geliyordu.Maçın başlamasına 40-45 dakika var.GFB Fenerbahçelilerin oturacağı tribünün arkasında sofrayı hazırlamış,ezanın okunmasını bekliyordu,sofrada ne bira vardı ne de başka bişey.. Şimdi soruyorum sence holigan kim? |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|