![]() |
#11 |
![]() Ailemizin en sevilen siyasetçisi...Allah rahmet eylesin...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı, ve ayrıca hemşehrimiz olmasından gurur duyduğumuz Turgut Özal'ı rahmetle anıyoruz... Unutmadık unutmayacağız. Allah mekanını cennet eylesin. Daim dualarımızda İnşaAllah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Vefat ettiği günü dün gibi hatırlıyorum. Herkes üzülmüştü evde. Bende onların üzüldüğü için üzüldüm ama neye üzüldüğümü bile anlamadım. Turgut Özal kimdiki bizi bu kadar üzmüştü. Cevapsız bir soruydu benim için.
O zaman hiç anlam ifade etmemişti, ama bulunduğum yerden geriye dönüp onun olduğu zaman dilimini ve sonrasını tahlil etme şansım olunca anladım şahsiyetinin ne kadar değerli, varlığının ne kadar önemli olduğunu. Mekanın cennet olsun Turgut Özal... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Allah rahmet eylesin, allah mekanını cennet eylesin...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() 1993'te vefat etmiş. 15 sene oldu ha. Hatırlıyorum Kanal 6'yı izliyorduk orda görmüştük vefat ettiği haberini, bizim evde de herkes üzülmüştü. Allah, rahmetinden mahrum etmesin. Mekanın cennet olsun tonton amca..
Bizler seni yaşatacağız, emanetin emin ellerde, gözün arkada kalmasın... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Rahmetli Özal in ölümü bile hala daha muamma bu beni cok üzüyor..
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Allah gani gani rahmet eylesin. mekanı cennet olsun inş. 15 sene olmuş demek
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Özal gibi efsane bir lideri göremediğim için ne kadar üzülsem azdır..
![]() Mekanı cennet olsun.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Türkiyeye yeni bir soluk getirmeyi başarmış, genel olarak toplum büyük kısmının takdirini kazanan, sevilen,güvenilen gerçek bir devlet adamıydı...Hemşerimiz olmasından gurur duyduğumuz sayın Turgut Özal'a Rabbimden mağfiret ve rahmet diliyoruz...Rabbim mekanını Cennet etsin..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Allah rahmet eylesin vefat ettiği yıl 10 yaşındaydım ve çok iyi hatırlıyorum annemin babamın gözyaşlarını büyüyünce ve bilhassa Kuran kursuna gittiğim dönemlerde anladım ne kadar kıymetli bir şahsiyet olduğunu her gün hemen hemen kursumuzu polisler basardı şükür ki şimdi başımızda onu aratmayacak bir liderimiz var.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|