AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-21-2008, 03:03   #41
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart utanmaz Türk! kızının ahlaksız teklifi
Alıntı:
_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı

Sorun edepsizin ne yapıp yapmadığında değil.Bana haberin kaynağını ve tam başlığını yaz.Yazamassın değilmi çünkü oraya özellikle Türk kelimesini sen ilave etmişsin.Bundan dolayı yazamazsın.Kendi başına istediğin gibi başlık atamazsın.Her açtığın konuda ünlem işaretinin arkasına sığınma o ünlem işareti o kadar da kalın değil belli oluyorsun arkadaş.
Kaynak internethaber.
Haberin başlığı nedir bilmem,ben kendim yazdım koydum.
Türk kelimesini bilerek ilave ettim,ünlem işaretinide.
Kendi başıma istediğim gibi başlık atabilirim.Bu konuya attığım gibi.
Her açtığım konuda ünlem işareti kullanmam her açtığım konuya kendi başlığımı yazmadığım için.
Tatmin oldun mu ?
Tatmin olamadıysan başka bir konu başlığı ile tatmin olmanı sağlayabilirim.
Bir konu başlığına takılıp kalman akıl dışı.
Konu başlığı ortada,yanına koyduğum ünlem işaretini koymamın sebebini anlamamış olacaksın ki boş laf gebeliği yapıp durmaktasın.
Ünlem işaretini araştırman ve seviyeni daha fazla düşürmemen dileği ile.
Sabır bir yere kadar.
Alt 04-21-2008, 08:33   #42
Kullanıcı Adı
AK_Türk
boyle terbiyesizlik olmaz >

AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2008, 11:58   #43
Kullanıcı Adı
angelep
görüyorumki bazı arkadaşlar haberin içeriğinden çok başlığından başka manalar çıkarmak için bihayli gayret sarfetmekteler > > olayda birlik olup evet biz türküz ve bu ahlaksızlığın bitmesi için neler yapabiliriz kaygısına düşüleceği yerde haberi paylaşan kardeşimize saldırılması çok anlamsız > >uyanın artık ayrıntılara değil milletçe yok olmaya maruz kalan yaşamımıza tarihimize ahlakımıza sahip çıkın. >Bu pisliğinde damarlarında türk kanı olduğuna inanmıyorum ahlaksız kadın... > >
angelep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2008, 18:53   #44
Kullanıcı Adı
akdok
bence bu olayda o kızı suçladığımız kadar çevresini de suçlamak gerekir.yani bir insan nasıl bir çevrede yetişiyorsa ,nasıl bir ailesi ya da arkadaşları varsa onlar da en az bu kız kadar suçludur.o kız böyle bir olayı çok normal karşılayabiliyorsa kimse buna bir şey diyemez.dese ne olacak ki...

burada önemli olan insanların eğitimsizliğidir.bir şey talep ettiği ya da söylediği zaman sonuçlarının ne olacağını bilmemesidir.bu olayın kendisine ne tür zararlar verebileceğinin hatta hayatını mahvedebileceğinin farkında olmamasıdır.dinimizin anlatıldığı kitabı bir kere olsun Türkçe'sinden okumamasıdır.dinimizin emrettiği şeyler zaten insanlar için iyi olan,yasakladıkları da insanların zararına olan şeylerdir.

bu olayın laiklikle de alakası yoktur karaesref.bu medeniyet zannedilen medeniyetsizliktir.

evet ben de bu kızı kınıyorum. Ama Müslüman ya da Türk olduğu için değil, İNSAN olduğu için.
akdok isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2008, 19:02   #45
Kullanıcı Adı
Müntesip
Alıntı:
Sorun kızın ne yapıp yapmadığında değil.Bana haberin kaynağını ve tam başlığını yaz.Yazamassın değilmi çünkü oraya özellikle Türk kelimesini sen ilave etmişsin.Bundan dolayı yazamazsın.Kendi başına istediğin gibi başlık atamazsın.Her açtığın konuda ünlem işaretinin arkasına sığınma o ünlem işareti o kadar da kalın değil belli oluyorsun arkadaş.
olay gayet acık...hüdaverdi kardeşimizin iyi niyetini de sadece onun kadar iyi niyetli olanlar anlayabilir o sebeple size kızamıyorum göktürk kardesim.sadece insanları lekelemek için hassas konulara bu tarz yaklasımlarınız öküz altında buzagı aramaktan ibaret !! lütfen biraz daha dikkat...
"su-izan edip isabet etmektense hüsn-ü zan edip yanılmayı tercih ederim (M.F.G)"

inan hiçbirşey kaybetmezsin !!
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2008, 19:32   #46
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Türkiyemin medeni cesareti yüksek insanları ...

Aslında olay bukadarıyla kalmamalı idi, bu cinsel objeyi Mehmet Ali Birand Kanal D habere konuk edip, olayın nasıl gerçekleştiğini, o anda neler hissettiğini, ve bu adamdan bir de veled-ü zina isteyip, istemediğini de sorması gerekirdi. Ve sonrada " Yorum " bölümünde ;

" İşte Türkiyemin medeni insanları, sizde böyle açık yürekli olun. Haydi kızlar konserlere, dağıtmaya ve sonrada veled-ü zina sahibi olmaya "

... demesini bekerdim.

Türkiyemin boynuzlu medenileri ...

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2008, 20:31   #47
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Müslüman bir ülkeden bir kız bu teklifi öneriyor ve Müslüman olmayan biri bu karşılığı veriyor...!

İçimizdeki beyinsizlerin yaptıklarından dolayı bizi helak edecek misin?(Araf/155)

Bu ayeti din kültürü dersinde hocmıza sormuştuk..
Oda bize ''EVET'' demişti..
Bir kaç beyinsiz yüzünden bütün bir halk mahvolabilir...
Alt 04-21-2008, 21:03   #48
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Alıntı:
benide_kapatın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Sorun kızın ne yapıp yapmadığında değil.Bana haberin kaynağını ve tam başlığını yaz.Yazamassın değilmi çünkü oraya özellikle Türk kelimesini sen ilave etmişsin.Bundan dolayı yazamazsın.Kendi başına istediğin gibi başlık atamazsın.Her açtığın konuda ünlem işaretinin arkasına sığınma o ünlem işareti o kadar da kalın değil belli oluyorsun arkadaş.
Kardeşim istersen fazla zorlama kendini, haber gayet açık!

Haberin verilmesinde ki maksatta gayet açık!

Olayın nerde gerçekleştiğide belli,

Herkes istediği başlığı atar, bence de başlık cuk oturmuş..

Bir Türk Türklüğe bundan daha ağır hakarette bulunamaz, o nedenle ünlem (!) işareti koymuş başlığı açan kardeşimiz.

Ünlem işaretinin ne anlama geldiğini de ayrı bir deste değerlendiririz.

301 kaldırılıyor diye yaygara koparanlar,

Türk'lüğe bu kadar ağır hakaret edilen bu olayda başlığa takılıp kalmamalı,

301 kaldırılıyor diye yaygara koparanlar,

Koalisyon krizinde afedersiniz ama o zaman haberlerde cıkan, yuvası dağılıp aç kaldığı için bedenini satmaya dahi teşebbüs edecek hale getirdiği Türk kadınının hesabını vermeli, Türk milletine reva gördükleri sessiz kaldıkları bankaların hortumlanıp yurt dışına giden 40 Milyarın hesabını vermeli,bunlardan dolayı evladını satılığa çıkartacak hale gelen Türk anasının hesabını vermeli sonra Türk ve Türklüğe hakaretten bahsetmeli,yoksa havada kalıyor çoğu şey.!

Millet kimin Türk'e Türklüğe ne kadar değer verdiğini çok iyi biliyor.!
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sorun edepsizin ne yapıp yapmadığında değil.Bana haberin kaynağını ve tam başlığını yaz.Yazamassın değilmi çünkü oraya özellikle Türk kelimesini sen ilave etmişsin.Bundan dolayı yazamazsın.Kendi başına istediğin gibi başlık atamazsın.Her açtığın konuda ünlem işaretinin arkasına sığınma o ünlem işareti o kadar da kalın değil belli oluyorsun arkadaş.
Kaynak internethaber.
Haberin başlığı nedir bilmem,ben kendim yazdım koydum.
Türk kelimesini bilerek ilave ettim,ünlem işaretinide.
Kendi başıma istediğim gibi başlık atabilirim.Bu konuya attığım gibi.
Her açtığım konuda ünlem işareti kullanmam her açtığım konuya kendi başlığımı yazmadığım için.
Tatmin oldun mu ?
Tatmin olamadıysan başka bir konu başlığı ile tatmin olmanı sağlayabilirim.
Bir konu başlığına takılıp kalman akıl dışı.
Konu başlığı ortada,yanına koyduğum ünlem işaretini koymamın sebebini anlamamış olacaksın ki boş laf gebeliği yapıp durmaktasın.
Ünlem işaretini araştırman ve seviyeni daha fazla düşürmemen dileği ile.
Sabır bir yere kadar.
Mübarek insan demek sen istediğin konuya istediğin başlığı koyabiliyorsun.Bak kardeşim ben anlatamıdım.Benim fahişenin ne yaptığıa bakmıyorum özellikle senin koyduğun o başlık canımı sıktı.ancak bir pekaka sitesinde böyle başlık bulabilirsin.Üstelik de kendi uydurduğun başlık.Seviyeden bahsedene bak, yaptığı seviyesizliğe bak.ben son defa diyorum bu konuda anlaşamayacağımız ortaya çıkmıştır.Sen dediğim gibi ünlem işaretlerinin arkasında saklambaç oynamaya devam et.Ama bu bir oyun değil.Konunun içeriği asla ,ama atılan başlık için senide senin başlığını cukkalayanları da sana katılanlarıda hepsini protesto ediyorum.
Türk olduğu bile şüpheli olan bir fahişeninki ,Türk olsa bile bacılarımızı rencide edebilecek şekilde öyle başlık atamazsın.
Bizde herşeyleri görüyoruz hiç bir millet sütten çıkmış ak kaşık değildir.
Sırf böyle yaptığın için kızıyorum yoksa başka bir sorun olmazdı.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2008, 21:10   #49
Kullanıcı Adı
Düş Sokağı Sakini
konunun gidişatına karışmayacağım. bir çift lafım var arkadaşa. sen önce kullandığın kelimelere dikkat et sonra burda bizi kına. o dediğin şeyi bende demesini biliyorum, bayanları rencide etmemek konusunda söylediklerin boşa. çünkü o lafla başta sen onları rencide ediyorsun. ne demek ulu orta yerde f... kelimesi. haddini bilmeni tavsiye ederim...
Düş Sokağı Sakini isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2008, 21:16   #50
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Alıntı:
tolay Nickli Üyeden Alıntı
konunun gidişatına karışmayacağım. bir çift lafım var arkadaşa. sen önce kullandığın kelimelere dikkat et sonra burda bizi kına. o dediğin şeyi bende demesini biliyorum, bayanları rencide etmemek konusunda söylediklerin boşa. çünkü o lafla başta sen onları rencide ediyorsun. ne demek ulu orta yerde f... kelimesi. haddini bilmeni tavsiye ederim...
İnce düşünen ve derinden haykıran insan.
Bana laf atıncaya kadar gitte konu başlığını atan insana haykır.
Ben neyin peşindeyim sen ne diyorsun.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)