![]() |
#41 | |
![]() Alıntı:
Haberin başlığı nedir bilmem,ben kendim yazdım koydum. Türk kelimesini bilerek ilave ettim,ünlem işaretinide. Kendi başıma istediğim gibi başlık atabilirim.Bu konuya attığım gibi. Her açtığım konuda ünlem işareti kullanmam her açtığım konuya kendi başlığımı yazmadığım için. Tatmin oldun mu ? Tatmin olamadıysan başka bir konu başlığı ile tatmin olmanı sağlayabilirim. Bir konu başlığına takılıp kalman akıl dışı. Konu başlığı ortada,yanına koyduğum ünlem işaretini koymamın sebebini anlamamış olacaksın ki boş laf gebeliği yapıp durmaktasın. Ünlem işaretini araştırman ve seviyeni daha fazla düşürmemen dileği ile. Sabır bir yere kadar. |
||
![]() |
![]() |
#42 |
![]() boyle terbiyesizlik olmaz >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() görüyorumki bazı arkadaşlar haberin içeriğinden çok başlığından başka manalar çıkarmak için bihayli gayret sarfetmekteler >
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() bence bu olayda o kızı suçladığımız kadar çevresini de suçlamak gerekir.yani bir insan nasıl bir çevrede yetişiyorsa ,nasıl bir ailesi ya da arkadaşları varsa onlar da en az bu kız kadar suçludur.o kız böyle bir olayı çok normal karşılayabiliyorsa kimse buna bir şey diyemez.dese ne olacak ki...
burada önemli olan insanların eğitimsizliğidir.bir şey talep ettiği ya da söylediği zaman sonuçlarının ne olacağını bilmemesidir.bu olayın kendisine ne tür zararlar verebileceğinin hatta hayatını mahvedebileceğinin farkında olmamasıdır.dinimizin anlatıldığı kitabı bir kere olsun Türkçe'sinden okumamasıdır.dinimizin emrettiği şeyler zaten insanlar için iyi olan,yasakladıkları da insanların zararına olan şeylerdir. bu olayın laiklikle de alakası yoktur karaesref.bu medeniyet zannedilen medeniyetsizliktir. evet ben de bu kızı kınıyorum. Ama Müslüman ya da Türk olduğu için değil, İNSAN olduğu için. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
![]() Alıntı:
"su-izan edip isabet etmektense hüsn-ü zan edip yanılmayı tercih ederim (M.F.G)" inan hiçbirşey kaybetmezsin !! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Türkiyemin medeni cesareti yüksek insanları ...
Aslında olay bukadarıyla kalmamalı idi, bu cinsel objeyi Mehmet Ali Birand Kanal D habere konuk edip, olayın nasıl gerçekleştiğini, o anda neler hissettiğini, ve bu adamdan bir de veled-ü zina isteyip, istemediğini de sorması gerekirdi. Ve sonrada " Yorum " bölümünde ; " İşte Türkiyemin medeni insanları, sizde böyle açık yürekli olun. Haydi kızlar konserlere, dağıtmaya ve sonrada veled-ü zina sahibi olmaya " ... demesini bekerdim. Türkiyemin boynuzlu medenileri ... VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Müslüman bir ülkeden bir kız bu teklifi öneriyor ve Müslüman olmayan biri bu karşılığı veriyor...!
İçimizdeki beyinsizlerin yaptıklarından dolayı bizi helak edecek misin?(Araf/155) Bu ayeti din kültürü dersinde hocmıza sormuştuk.. Oda bize ''EVET'' demişti.. Bir kaç beyinsiz yüzünden bütün bir halk mahvolabilir... |
|
![]() |
![]() |
#48 | ||||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Türk olduğu bile şüpheli olan bir fahişeninki ,Türk olsa bile bacılarımızı rencide edebilecek şekilde öyle başlık atamazsın. Bizde herşeyleri görüyoruz hiç bir millet sütten çıkmış ak kaşık değildir. Sırf böyle yaptığın için kızıyorum yoksa başka bir sorun olmazdı. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() konunun gidişatına karışmayacağım. bir çift lafım var arkadaşa. sen önce kullandığın kelimelere dikkat et sonra burda bizi kına. o dediğin şeyi bende demesini biliyorum, bayanları rencide etmemek konusunda söylediklerin boşa. çünkü o lafla başta sen onları rencide ediyorsun. ne demek ulu orta yerde f... kelimesi. haddini bilmeni tavsiye ederim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
![]() Alıntı:
Bana laf atıncaya kadar gitte konu başlığını atan insana haykır. Ben neyin peşindeyim sen ne diyorsun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|