04-23-2008, 02:58 | #1 |
Açtığım konulara kimse cevap yazmıyo diye kahrolmayacağıma.
1-Üye olduktan sonra forum kuralları bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadığını anlayacağıma
2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma 3-Foruma üye olur olmaz hemen kız erkek durumunu kontrol etmeyeceğime 4-Arama yapmadan konu açıp yetkililerin sinir katsayılarını artırmayacağıma. (!) 5-Adminlere, modlara ve smodlara itaat edeceğime 6-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere kızmayacağıma. Ayrıca konuyu kilitlediler diye özelmesajla hesap sormayacagıma 7-Zırtı pırtı yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtığı olmalarına sebep olmayacagıma (!) 8-Asla ve asla bu adminler, modlar ve smodlar kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime 9-Açtığım konulara kimse cevap yazmıyo diye kahrolmayacağıma.Ne olurr yorum yazın diye sayfalarca aglamayacagıma, ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar atasözüne göre davranacagıma 10- Gerekli gereksiz smileylerle mesajımı doldurup kendimi foruma bi katkıda bulunuyor sanmayacagıma 11-Üye olduktan hemen sonra bismillah yok şunu şöyle yapsaydınız, yok şu niye şöyle diye ukala tavırlar sergilemeyeceğime 12- Admin ve modlara şirinlik yapıp yağ çekip kendime katkı sağlama amacını asla gütmeyecegime Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine and içerim....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-23-2008, 02:58 | #2 |
aradım bu konu varmı diye bulamadım varsa affalo :D
|
|
04-23-2008, 03:05 | #3 |
:D :D :D
|
|
04-23-2008, 13:21 | #4 |
Ben de and içerim. Bu andı forumun en üst bölümüne koymak lazım ve foruma bu andımızı okuyarak giriş yapmak lazım. :D
|
|
04-23-2008, 15:23 | #5 |
kıhkıh
|
|
04-23-2008, 15:29 | #6 |
-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere kızmayacağıma. Ayrıca konuyu kilitlediler diye özelmesajla hesap sormayacagıma
BEN BUNA GÜLERİM İŞTE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
|
04-23-2008, 15:31 | #7 |
konuma yorum yap diye ediye baskı yapmayacağıma and içerim :D :D :D :D :D
|
|
04-23-2008, 15:35 | #8 | |
Alıntı:
|
||
04-23-2008, 15:35 | #9 |
Güzelmiş gerçekten :D
|
|
04-23-2008, 15:46 | #10 |
Güzel olmuş, belki arkadaşlar eklemeler de yapabilirler... :-*
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|