![]() |
#1 |
![]() Efendim 22 temmuz öncesi bazı tv ve gazete yayınlarını takip ederken; gözüme bir ayrıntı takıldı. Akpartinin İstanbul Kazlıçeşme'de yapmış olduğu mitingte sayın başbakanın, Deniz Baykal'a ithafen kullandığı cümle, "Sayın Baykal'ın danışmanı kargalar galiba" beni epeyce güldürüp, düşünüdürdü.
Açıkcası ben; seçimden önce eğerki Akparti'nin oy kaybettiği kanısıyla gündem oluştursam ve bu da tutmasa seçimden sonra tüm parti yöneticileri ve seçmenden özür dilerim ki yapanlarda var yok değil. Ama bazı kesimler hani başbakanın karga benzetmesi gibi sağdan soldan duydukları kelime topluluklarını evirip çevirip halka sunarak seçim öncesi inatlarını hala sürdürmekteler. Bazılar halkı, vatanı kömüre, pirince, altına, dağıtılan çeklere sattı deyip koyunluklu suçluyorlar. Edep yahu! Bu halka bu kadar da hakaret edilmezki! Sen seçimden sonra biraz yumuşama gösterceğine dahada sertleşip düşüncelerinle halkıda zehirliyorsun! Kusura bakmayın bükemediğin bileği öpeceksin, yada yenilen pehlivan güreşe doymaz görüşü çıkıyor buradan! Birçok internet sitesinde farklı yerlerde vatanın artık tamamen dış güçlerin eline geçtiği yazıyor! Tekrar edep yahu! Başımızdakilerin kim olduğunudamı tanımıyoruz. Daha dün krizden çıktık, ekonomi büyüyor, işsizlik azalıyor istikrar var güven var kalkınma var. Bunu sağlayanlara teşekkürü bir borç bilceğimize yok efendim rahatlık bana battı düşüncesiyle hareket edersek, kusura bakmayın kukla koyun siz olursunuz! Başbakandan sonrada ben sesleniyorum, danışmanı karga olanlar; danışman değiştirmediğiniz sürece doğru tespitlerde bulunamayacaksınız! Selçuk TANRIVERDİ
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ;) ;) :D
|
|
![]() |
![]() |