![]() |
#91 |
![]() Ben katılmıyorum. :-*
Başörtüsüne 400 milyon verilmez diye düşünüyorum. Bunun akli açıklamasını bilmem ama vicdanın kaldıracağını sanmıyorum.En azından kendi vicdanım adına. |
|
![]() |
![]() |
#92 | |
![]() Alıntı:
![]() Yani parası varsa ve almak isterse ne denilebilir ki? |
||
![]() |
![]() |
#93 |
![]() elbette o para ile bir ihtiyaç sahibine yardımda bulunulabilir ...
alan kişiler istisna olabilir.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
![]() Sadece başörtülüler Allah'ın emirlerini yerine getirmek zorundaymış, onların hiç hata yapma hakkı yokmuş gibi yansıtılıyo ama Allah'a inanan her insan hareketlerine dikkat etmeli özen göstermeli.
400 ytl lik eşarb 100 dolarlık cüzdan ne fark eder? Olay başörtüsüne gelince karşıt görüşlüler ve bizi görmek istemeyenler hemen harekete geçip bizi en hassas olduğumuz yerden Rabbimizin emirlerinden vurmaya çalışıyo gerçekten de başarılı oluyolar gibi. Üzücü ama Hayırlısı... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
![]() Alıntı:
Katılıyorum sana :-* |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
![]() Alıntı:
Siyerlere baktığımızda Nebinin izin verdiği bazı şeylerden hoşnut kalmadığını görürüz. Bu da onlardan biri belki. Bence eminim siz de vermezsiniz. :-* Değil mi ? :o |
|||
![]() |
![]() |
#97 |
![]() Eğer gerçekten örtünmek istiyorlarsa bu tarz bir giyim tarzı ile olmaz.
Bu genç kızları esefle kınıyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |||
![]() Alıntı:
Ben 400 ytl verilmiş bir başörtülüyü kınarım açıkçası ama demek istediğimide yazmışsın ya zaten...Peygamberimiz bazı şeyleri hoşnut olmadığı halde kabul etmiş. Yani yapanada bişey denmez heralde. |
||||
![]() |
![]() |
#99 | |
![]() Alıntı:
Orası ayrı bir noktadır. Haklısınız. Kendi villacıklarında milyon dolarları çerez niyetine yiyenlerin müslüman insanları hedef alarak israfla suçlaması "yok hükmündedir" Ya da "Kur'an bu çağa uymaz" diyenlerin "kur'anda başörtüsü yok" savunmalarındaki saçmalık/komiklık/iki yüzlülük. |
||
![]() |
![]() |
#100 |
![]() Muhakkak haklısınız..Fazla pahalı olmayan eşarp alıp kalanıyla yararlı işlerde harcamak en güzeli ancak bunu yapanlarda var
( bende anlamıyorum ya pahalı eşarbın alınmasını..:-\) en uçlarda gezmektense.. herşeyin orta yolunu bulmak en güzeli olsa gerek .. :-* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|