![]() |
#1 |
![]() Darwin'e ne kadar inanıyoruz?
İnsanın maymunla ortak atadan geldiğini belirten Evrim Teorisi'ne en az inanan ulus... "Batı ligi"nde yer alan 34 ülke üzerinde yapılan araştırmaya göre insanın maymunla ortak atadan geldiğini öne süren Evrim Teorisi'ne en az inanan ulus Türkler çıktı. Türkler'in hemen ardından Amerikan halkı Evrim'e en az inanan ulus. Darwin'in yüzyılı aşkın bir süre önce ortaya attığı teoriye en fazla inanan ulaslar ise Kuzey ülkeleri... İzlanda, Danimarka, İsveç... aslında tuhaf bişey değil ama paylaşayım dedim ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Türk milleti akıllı vesselam ;)
ya bende bunu anlamıyorum nasıl bir mantık buna inanabilir ki hiç düşünmez mi bu adamlar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ne diye düşünürler acaba inananlar.. aa bak darwin maymundan geldiğimizi söylemiş.. hatta her canlı bir bakteriden türemiş.. hadi inanalım mı derler ki? :D :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İnsanlar maymundan geldiyse şimdiki maymunlar nerden geldi ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() valla bize Hz. Adem'den geldik diye öğretildi.. illa maymundan gelecem diye diretene de saygı duyarız :P
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kızıyorum bazen onlara ...
O kadarda dedik '' Kardeş bak biz insan oluyoruz,gelin sizde olun,daha avantajlı,otomobil bile kullanabilecekmişiz '' ... Ama onlar naptı,muz yemeye devam etti.Bizse çalıştık çalıştık insan olduk. :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() :D E yani,gurbete çıktık çalıştık çabaladık çile çektik olduk.Onlarsa bedava muzları yediler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|