04-29-2008, 23:16 | #1 |
AK PARTİ FORUM KREŞTE.. ;))
AK PARTİ KREŞ YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA GİRMİŞTİR..
İsmihan Öğretmen:Günaydın çocuklar.. Ak Kreş:Saaaaa_ğoolllllll.., Ayşe Öğretmen: Artık bir sene boyunca hep beraber yeni şeyler öğreneceğiz ve kocaman bir aile olacağız çocuklar.. Duygu Öğretmen: İsmihan Öğretmen: Bu gün serbest resim çalışmasıyla başlıyoruz çocuklar,en güzel resimi sınıfa asacağız tamam mı..? Ak kreş: Taaa:maaaammm... Parabol:Korkma sönmez bu şafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk... Duygu Öğretmen:Kızım kapalı yerde marş okunmaz geç yerine.. Parabol: Ama annem dedikine dedi oku öğretmenlerin sana aferim dicek dedi..O zaman bende sizi Atatürk'e söylerim.. Duygu Öğretmen: :o Ak_Kelebek:Şeyy Reymziy kardeşim ben çizemiyoyum bana kebelek çizeymişin.. :'( Dolunay Kadim: Peki ağlama.. Hıfz-ı Lisan:Banada çizeymişin Reymşii Dolunay Kadim:Olur çizerim.. Duygu Öğretmen:Remziiii.. Ne yapıyosun bakiim..Çok ayıp..Kimseye yardım yok herkes kendisi çizecek..Vallaha gebertirim bak.. Dolunay Kadim: :o peki örtmenim.. Rdönmezs:Hüdaverdi geç kaleye şu dolap kale olsun bak çizgiyi geçersen saymam.. Hüdaverdi:Tamam ama önce ben basliicamm.. Rdönmezs: > pis Gs'li Hüdaverdi: > pis Fbli..Uyus uyus Fb'li.. > Ayşe Öğretmen: Pştt ne yapıyorsunuz geçin resimlerinizi çizin oyun saati mi şimdi aaaa...Kurallara uymayanı atarım dışarı..Geç bakiim.. Anatolia:Benim babam çok zenginn yaaa.. Aksa34:O zaman senin baban menim babam olşun mu..? Anatolia:Dett..Olmaşş..O menim babam.. Aksa34: > Pintii.. Ümitli Bekleyiş:Sen sınıfta kaldın demi..Sen bizden büyüksün hem git o zaman.. Jonathan749: > Ben büyük deyilim bende çocuum.. Ümitli Bekleyiş:Yalancı..Seni anneme dicem o zaman.. Jonathan749:Kız sen başıma belamısın niye yanıma oturdun > Ben daha küçüğüm daha büyüycem il olcam ben.. > Efser:Üüüüüüüüü İsmihan Öğretmen:Ne oldu kızım niçin ağlıyorsun..? :o Efser:Ümmü_seleme beni çimçikledi..Üüüü.. Ümmü_seleme:Oda menim şaçımı çekti ama.. İsmihan Öğretmen:Ümmü bak herkesi ağlatıyorsun atarım sınıftan çok ayıp..Görmiim bidaha.. Ümmü_seleme: Mavera: İsmihan Öğretmen:Ahmet...Ne dedim sana birdaha sınıfa gözlük gelmiyecek diye..Güneş mi var sınıfta evladım.. > Benide Kapatın:Kızlara hava atıyoy örtmenim.. İsmihan Öğretmen:HasbinALLAH ya sabır.. > Duygu Öğretmen:Yemek saati herkes yemek odasına..Sırayı bozanı vallaha gebertirim hizaya bakın.. Sümeyra:Öğyetttmenimmmmmmm.. İsmihan Öğretmen:Efendim.. Sümeyra:Osman dua etmeden başladı yemeğe.. Osman:Örtmenim ama siz ağznınzda yemek varken konuşmayın demediniz mi.. :o :'( Duygu Öğretmen:Oğlum yemek yemeden etseydin sende..Ceza sana ben yicem senin tabağını..Geç yıkıl karşımdan..Gereksiz çocuk..Zaten bu Abdullah müdürde çok pinti az yemek çıkartıyor anca doyarız.. ;) Ayşe Öğretmen: :o :o Ümitli_Bekleyiş:Ben bu yemeği daha önceden yemiştim birdaha yemem.. Nusret:Bende yemiştim bende yemem.. İsmihan:Zıkkımın pekini yiyin ben yerim yemeyin siz.. Dildade: Ayşe Öğretmen:Ne oldu fıstığım niçin üzgünsün bakimm.. Dildade:Nazendeciim olmadan boğazımdan geçmiyoo Öğyetmenim.. :'( :'( Ayşe Öğretmen:Gelir oda üzülme yavrum.. Oğuzdesouza: İsmihan Öğretmen:Ne oldu oğuz.. :o Oğuzdesouza:Örtmenim bu Hüdaverdi yemeğime biber döktü.. > Hüdaverdi:Yanlışlıklan oldu örtmenim.. Oğuzdesouza:Pis yalancı... Hüdaverdi: Oturanboğa: Niye benim meyvasuyumu içtin abla.. Eddıe:Sus annem dediki dedi kardeşin dedi fazla içmesin dedi sonra gece dedi kaçırıyor dedi sen iç yerine dedi.. Oturanboğa: Ayşe Öğretmen:Yemek saati bitti herkes sınıfa.. İsmihan Öğretmen:Evet çocuklar bu gün alfabemizi öğrenelim..İlkokulada hazırlık yapmış oluruz böylelikle..Alfabe kaç harf bakalım öğrenipte gelen var mı..? Ayşe_Berra:28 harf.. İsmihan: :o niyeki..? :o Ayşe_Berra:Çünkü 'O' şimdi asker.. İsmihan Öğretmen: :o Kapı çalınır ve Abdullah müdür yardımcısı Esra hanımla içeri girer.. Abdullah Kaç:Es selamun aleyküm bıcırıklar.. > Ak Kreşin yüz ifadesi: :'( :'( :'( Esra Hanım:Sınıfınıza bir arkadaş daha getirdim çocuklar..İsmi Tolay yeni arkadaşınız..İyi geçinin tamam mı..? Esra Hanım Öğretmenlerle arasında konuşur:Hanımlar bu öğrenci tam 7 okuldan atılmış..En son bizim okula yolladılar..Dikkat edin gözünüzü seveyim Müdürün akrabası.. Tolay sınıfa girer ve Black metalin dibine oturur.. Black Metal: ;) selam.. Tolay: ne gülüyon be..Sen benim kim olduğumu bilion mu..?Ben belediye başkanının akrabasının oğlunun kapı komşusunun çocuğuyum.. > Black Metal: > Bana mı vurdun sen..Şimdi görürsün... Tolay:Örtmenimmmmmmmmmmmmmm.. Black Metal:Dışarda görüşecem senle bekle.. > Duygu Öğretmen:Ne oluyor burda..Bacaksızlar sizi..Karate salonu mu burası bak ağzınızı gözünüzü burnunuzu dağıtırım ha.. Yıkıl geç git gözümden..Yıkıl... Diğer serilerimiz.. http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=28830.0 http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=31810.0 http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=33359.0
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-29-2008, 23:18 | #2 |
harika otesi olmus coksevimlii yuregine sgllik +
|
|
04-29-2008, 23:20 | #3 |
yaa çok süper bee...+++++ :D :D :D :D :D :D