AK Gençliğin Buluşma Noktası
İlginç & Korku Korkunç ve ilginç içerikli paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 05-01-2008, 13:51   #21
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart Once Oku Sonra Resme Bak...
Tam bir "RING" vakası... :-X
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 13:53   #22
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı

benim genel korkum cinler bu konuda da bizzat yaşadıklarım ve yaşayanları görmüşlügüm var vaziyet böyleyken korkmamak elde olmuyor malesef
Yaşadıkların derken karabasan dedikleriy şey olmasın o

Bir ara bana dadandılar her gece her gece gele gele baya samimi olduk :D
dua ediyorum yok gitmiyor,kelime-i şehadet getiriyorum yok yine olmuyor,en sonuncusunda dayanamdım bastım küfürü gidiş o gidiş :D

Bu yüzden odamı değiştirmek zorunda kaldım,odamda oluyor her nedense :-*
İlginç bir durum.

----
Korkan varsa müzk açsın son ses dinlesin :-*
Alt 05-01-2008, 13:53   #23
Kullanıcı Adı
eddie
kuzen bak küfür çareymiş gerek kalmadı gelmeme... :D :D :D
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 14:00   #24
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı

benim genel korkum cinler bu konuda da bizzat yaşadıklarım ve yaşayanları görmüşlügüm var vaziyet böyleyken korkmamak elde olmuyor malesef
Yaşadıkların derken karabasan dedikleriy şey olmasın o

Bir ara bana dadandılar her gece her gece gele gele baya samimi olduk :D
dua ediyorum yok gitmiyor,kelime-i şehadet getiriyorum yok yine olmuyor,en sonuncusunda dayanamdım bastım küfürü gidiş o gidiş :D

Bu yüzden odamı değiştirmek zorunda kaldım,odamda oluyor her nedense :-*
İlginç bir durum.

----
Korkan varsa müzk açsın son ses dinlesin :-*
:D :D :D çok güldüm yaaa hımmm demek küfür iyi geliyo ilginç biraz ama neyse küfür ögrenmem lazım o zaman bu forum her geçen gün yeni bişey ögretiyo bana
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 14:16   #25
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Valla şaka demiyorum ettim küfür gitti ama bu seferde gündüz uyuduğumdada gelmeye başladı artık her neyse :-*
Çok yatak değiştirdim bu yüzden,şuan ki yatağımda 1 kez rastladım o kadar,bayadır gelmiyor çok şükür :-*
Kötü bir şey ama ne zaman böyle dalgaya vursam geliyor :D Bugünde gelir :-*

Siz küfür etmeyin ama mazallah daha fenası olur,ben biraz deliyimdir sövdüğüme bakmayın :-*
Dinlediğim bir hoca karabasan denen şeyi cinlerin yaptığını söylemişti. :-* Dua okuyup, Allahü tealaya sığınanlara da cinler bir şey yapamazlar.Cinden kurtulmak için en tesirli silah Kelime-i temcid (La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim) ve istiğfar duasıdır.Bunları okuyandan, cinler kaçar ve büyü bozulur. :-* Ayet-el-kürsi,İhlas,Muavvizeteyn ( felak-nas )ve Fatiha surelerini sık sık okumak da, insanı cinden muhafaza eder. Kıbleye doğru yat birde ;) Abdest almadanda yatma :-*
Alt 05-01-2008, 14:21   #26
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
''Bugünde gelir'' rahatlıga bak ya siz iyice haşır neşir olmuşunuz maşaallah :D ben her gece okumadan yatmam zaten yinede verdiğin bilgiler için sağol
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 15:12   #27
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
[i][b]Güzel hayaletmiş (:
Alt 05-01-2008, 15:19   #28
Kullanıcı Adı
Sukut-u Hayal
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Valla şaka demiyorum ettim küfür gitti ama bu seferde gündüz uyuduğumdada gelmeye başladı artık her neyse :-*
Çok yatak değiştirdim bu yüzden,şuan ki yatağımda 1 kez rastladım o kadar,bayadır gelmiyor çok şükür :-*
Kötü bir şey ama ne zaman böyle dalgaya vursam geliyor :D Bugünde gelir :-*

Siz küfür etmeyin ama mazallah daha fenası olur,ben biraz deliyimdir sövdüğüme bakmayın :-*
Dinlediğim bir hoca karabasan denen şeyi cinlerin yaptığını söylemişti. :-* Dua okuyup, Allahü tealaya sığınanlara da cinler bir şey yapamazlar.Cinden kurtulmak için en tesirli silah Kelime-i temcid (La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim) ve istiğfar duasıdır.Bunları okuyandan, cinler kaçar ve büyü bozulur. :-* Ayet-el-kürsi,İhlas,Muavvizeteyn ( felak-nas )ve Fatiha surelerini sık sık okumak da, insanı cinden muhafaza eder. Kıbleye doğru yat birde ;) Abdest almadanda yatma :-*
:D
Sukut-u Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 16:25   #29
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Kanka olduk biz ayda 1 gelmezse darılıyorum :-*
Alıştığım için rahatım.

----
Konunun başına keşke +18 yazılsaydı,18 yaşından küçük kardeşlerimizin korkmaması için :-*
Alt 05-01-2008, 16:27   #30
Kullanıcı Adı
politikaci
allahtan bana uğramıyorlar allah koruyo çünkü ben öle şey görsem ölürüm orda korkundan ben rüyalarım genelde korkunç
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)