![]() |
#1 |
![]() Günlerden pazartesi.. alıntıHava soğuk ...Rüzgarlı... Ağaçlardaki yapraklar rüzgara inat o kdar güçlüki... İzlerken kendimi gördüm yapraklarda... Eğer ağaç yaşamsa ve ben o güçlü yapraklar.. Rüzgar da şu içimde tuttuğum gizli acılar...Beni yıpratıp hayal kırıklığına uğratanlar... Neden Ama.._? Neden günler bu kadar kötü... bu kadar sessiz.. bu kadar boş.... Amaç ne bu dünyada_? Neden bu kadar yorgunum neden kovalanacağım yere kovalıyorum..Gidenlerin arkasından neden bu kadar ağlıyorum... Neden ben bu hayatı kurallarına göre oynayamıyorum..? Bugün yüreğime DUR dedim...İlk defa kızdım ona..! Peki dinleyen kim..?yüreğim rüzgardanda hırçınmış meğer... Ve şimdi içimde anlamsız bir acı ,boğazımda düğümlenen kelimeler yanımda sadece! Ha birde sahteliklerin arkasından döktüğüm gözyaşlarım.. Oysa ben hayatı kolay bilenlerdendim! ''yılmakta ne savaşırım''derdim... Ama yapamıyorum Allah'ım... Kendime karşı savaşamıyorum... Deniyorum ama olmuyor artık! O kadar yorgun ki bedenim ve o kadar çaresizki aynada baktığım yüz... Bağırdım bugün...Döktüm içimi ... Fakat duyan olmadı... Ağladım bugün saatlerce artık gözyaşım bile kalmadı. Fakat görende olmadı, Gözyaşımı silip ağlama diyende... bir soru sorsam; acaba YAŞAM mı benden sıkılan_? Yoksa BenMiyim yaşamdan sıkılan..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() acaba YAŞAM mı benden sıkılan_?
Yoksa BenMiyim yaşamdan sıkılan.. şuanki ruh halimi tamamen yansıtan bir yazıydı teşekkürler prenses |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() benimde öle çok iyi geldi
rica ederm cnmm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ayh yüzüme vurmayın ya alışamadım :-X alışacam :-X
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Tam benlik bir yazıydı tşkler paylaşım için
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() rica ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() :-* çok güzel bir paylaşım olmuş..+1
İnsanın bazen yüreğine söz geirmesi zor oluyor Önemli olan neden yaşadığımızı bilmek ve hayata olumlu yönleriyle bakabilmekte olsa gerek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ''Bağırdım bugün...Döktüm içimi ...
Fakat duyan olmadı... Ağladım bugün saatlerce artık gözyaşım bile kalmadı. Fakat görende olmadı, Gözyaşımı silip ağlama diyende...'' paylaşım için teşekkürler ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() rica ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |