AK Gençliğin Buluşma Noktası
Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm.

Anketimiz: Sanal alemde aşk olur mu ?
olur 33 39.76%
olmaz 50 60.24%
Katılımcı sayısı: 83. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 08-06-2007, 21:25   #31
Kullanıcı Adı
Nazende
Standart Sanal alemde aşk olur mu ?
Aşık olduğunu iddea eden çok olurda buna inanacak kadar tecrübesiz olan varmıdır onu bilemem ;)
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2007, 21:36   #32
Kullanıcı Adı
_tuba_89
kader kısmet diyelim aşk bu her yerde olabilir ;)
ama ne biliyim insan her önüne gelenle de konuşmazki msn de sanal alemde çok kötü niyetli insanlarda var ben tanımadığım kişiyi listeme eklemem... aşk msn de aranmazki... o gelip seni bulmalı ;)
_tuba_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2007, 11:00   #33
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
AKmetalci Nickli Üyeden Alıntı
olmaz.sacma.mantıksızca.gereksızce.boş.yanlış.guve nılmez.ınanılmaz.surmez.aldanırsın.aldatırlar.ınan ırsın.kandırırlar.hayal dunyasında yasatırlar.guldurursun aglatırlar.!!!
aynen doğru
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2007, 15:14   #34
Kullanıcı Adı
EnSaR
Alıntı:
canım bır kere derınden yandı. dunyada yasamadıgım acıyı yasattı bırısı.hayatımı darma dagın ettı.benı benlıkten cıkartı.!!!lanet olsun ona
Bak aşık olmuşsun. Ama kötü sonuçlanmış. Ya iyi sonuçlansaydı karşına iyi niyetli bir insan çıksaydı bu sanal aşkını savunmayacak mıydın?
EnSaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2007, 15:16   #35
Kullanıcı Adı
AKmetalci
Alıntı:
EnSaR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
canım bır kere derınden yandı. dunyada yasamadıgım acıyı yasattı bırısı.hayatımı darma dagın ettı.benı benlıkten cıkartı.!!!lanet olsun ona
Bak aşık olmuşsun. Ama kötü sonuçlanmış. Ya iyi sonuçlansaydı karşına iyi niyetli bir insan çıksaydı bu sanal aşkını savunmayacak mıydın?
oyle birşey bittiyse.dahası yasanamaz.hayatımda ona yaptıgım fedakarlıgı kımseye yapmadım.eger oyle bir ilişki bittiyse.dahada guzelı hıc bırzaman olmaz.+özelime girior bu mesele.fazla detaya gırmek ıstemıyorum.acıların cocugu modundan hep nefret etmısımdır.aptal bır duygu ıcın yenıden aynı şeyleri göze almam.havada bulut ne kadar boşsa benım ıcınde bu mevzu boş.
AKmetalci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2007, 15:28   #36
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Trtde Hemşerim Orhan Hakalmazın programında Mustafa Yıldızdoğan Aynen şöyle diyordu ;

"Biz eskiden Sevgilimize aynı mahallede otursak da hasret çekerdik biz onun kapalı saçlarının tek telini görmediğimiz için türkü yazardık ama artık herşey yozlaştı şimdiki aşk aşk değil.."
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2007, 15:31   #37
Kullanıcı Adı
EnSaR
Alıntı:
oyle birşey bittiyse.dahası yasanamaz.hayatımda ona yaptıgım fedakarlıgı kımseye yapmadım.eger oyle bir ilişki bittiyse.dahada guzelı hıc bırzaman olmaz.+özelime girior bu mesele.fazla detaya gırmek ıstemıyorum.acıların cocugu modundan hep nefret etmısımdır.aptal bır duygu ıcın yenıden aynı şeyleri göze almam.havada bulut ne kadar boşsa benım ıcınde bu mevzu boş.
zaten ben çokta savunmam bu konuyu. Ama birçok kişi bunun olamaz olduğunu yazmış. Sadece kulaktan dolma haberler belki ve sadece kötü sonuçlanmış konuları biliyorlar belki. Demek istediğim çok iyi sonuçlanmış aşklarda oldu. Bu kişinin amacına niyetine göre değişir. ;)
Alt 08-07-2007, 15:33   #38
Kullanıcı Adı
AKmetalci
Alıntı:
EnSaR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
zaten ben çokta savunmam bu konuyu. Ama birçok kişi bunun olamaz olduğunu yazmış. Sadece kulaktan dolma haberler belki ve sadece kötü sonuçlanmış konuları biliyorlar belki. Demek istediğim çok iyi sonuçlanmış aşklarda oldu. Bu kişinin amacına niyetine göre değişir. ;)
10 da bir başarı başarı bazı olarak alınmamalıdır.kanımca oyle dersek chp nın aldıgı yüzde 1 lik artışıda başarı almak gerek =)
AKmetalci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2007, 15:42   #39
Kullanıcı Adı
EnSaR
Chp'nin başarı değilki. Zaten belli kişiler chpye oy veriyor. Tabiki kandırılanlar dahil. Örnek olmaz :D Ama bu konuyu uzatmayalım. Şimdi ben savunduğum konudan vaz geçmem sen vaz geçmezsin. uzatmanın lüzumu yok. Sadece birbirimizi eleştireceğiz.
Alt 08-07-2007, 15:51   #40
Kullanıcı Adı
_tuba_89
siz eleştirin
_tuba_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)