AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-14-2008, 20:01   #11
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Standart Arap ülkelerine yazıklar olsun
Şu İslam aleminde ne olsa hep devreye girmeye çalışan ve kendi hükümetine ''yardım edin'' diye baskı yapan Türk halkı olur!
400 milyonluk koca bir Arap Denizinin ortasında bir çıban gibi duran İsrail'e bile tek elini uzatmaya çalışan biziz...

Petrolden gelen gelirlerle para içinde yüzmek ve zevk uğruna 4 kadın evliliği yapmak dışında marifetleri varmı bu Arap halkının merak ediyorum...
Alt 05-14-2008, 20:18   #12
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
atailtürk Nickli Üyeden Alıntı

dediklerine sonuna kadar katılmakla beraber. bazı olaylarıda bilmemiz gerekiyor. benim ünirvesitede bir çok arap arkadaşım oldu. içlerinde lübnanlı yemenli arabistanlı cezayirliler oldu. 3 ay ummanda çalıstım. bir çok kez osmanlıyı tartıştım. fakat beni en çok üzen olay lübnanlı ve yemenli arkadaşlarımın sözleri oldu.
mesala aklımdan hiç bir zaman çıkmayacak bir sözü aktarayım. aynen cümle buydu. "osmanlı bize hiç bir şey yapmadı. fransızlar daha iyiydi. ülkemize geldiklerinde her tarafa okul ve üniversite açtılar" dedi. > yani söylemek istediğim elbetteki bir müslüman olarak yardım etmemiz gerekiyor. elimden gelenide yapmaya çalışıyorum. ama benim tek istediğim bu insanların osmanlının memlüklerin selçuklunun hakkını vermeleri. tam 1000 yıldır islam için döktüğümüz kanların hakkını vermeleri. heralde çokta bir istemiyorum gibime geliyor. bide şu olay var 10 sene önceki süriyeyi düsünsene hatayda hak iddaa ediyorlar, bölücü başını ülkelerinde saklıyorlardı. allahtan beşar esat başa geldide sonunda hatayı haritalarından çıkardılar. allaha şükür ilişkilerimiz düzeldi. hatta bir yerde okumustum süriye meclisinde bekleyen yasaya göre türkiyeye bağlanmak istiyorlarmış. tabi bu ne kadar doğru bilmiyorum. birde bir başka açıdan bakarsak biz. biz 1000 senedir cihat yapıyoruz ve daha 80 senedir Kıprıs B.H. tını saymazsak huzur içinde yaşıyoruz. ortadoğuda ise küdüs'ün kapısını ingilizlere açanlar bunlar değillermiydi. Allahtan Fahrettin paşa ve kahraman askerleri vardıda medine'de ingiliz bayrağı dalgalandırmamıştır. biz birinci cihan harbinde 11 cephede şavaşırken bir cephede bunlar bizze açtılar ve şimdide Allah cezalarını çektiriyor diye düşünmedende alamıyorum kendimi.
Sorsaydın keşke Osmanlı olmasaydı soyun kalırmıydı diye :-X
Osmanlı tarihini pek bilmem,orta doğu haberleriyle içli dışlıyımdır ama Osmanlı olmasaydı onlar olmayabilirdi bana göre.10 yıl önce Bosna kan gölüydü,Türk askerinin oraya girişi nasıl karşılandı herkes iyi bilir.Aynı şey araplar içinde geçerli olacağına eminim.Lübnana da dahi bir çok ülkenin askerine saldırı düzenlenirken Türk askerine dokunulmuyor ''saldırırız'' demelerine rağmen.Fazla gururlular,kendilerine müslümanlar,bununda zararını bu şekilde çekiyorlar.

Ayrıca Yüce Rabbim onları cezalandırsa bile kafirlerinin zulmü altında yapmaz bana göre :-*
Salaklıklarının cezasını çekiyorlar,kendileri etti kendileri buldu malesef.
Yüce Rabbimin yardımıyla inşallah istedikleri seviyeye ulaşacaklar :-*
Alt 05-14-2008, 20:55   #13
Kullanıcı Adı
atailtürk
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
atailtürk Nickli Üyeden Alıntı

dediklerine sonuna kadar katılmakla beraber. bazı olaylarıda bilmemiz gerekiyor. benim ünirvesitede bir çok arap arkadaşım oldu. içlerinde lübnanlı yemenli arabistanlı cezayirliler oldu. 3 ay ummanda çalıstım. bir çok kez osmanlıyı tartıştım. fakat beni en çok üzen olay lübnanlı ve yemenli arkadaşlarımın sözleri oldu.
mesala aklımdan hiç bir zaman çıkmayacak bir sözü aktarayım. aynen cümle buydu. "osmanlı bize hiç bir şey yapmadı. fransızlar daha iyiydi. ülkemize geldiklerinde her tarafa okul ve üniversite açtılar" dedi. > yani söylemek istediğim elbetteki bir müslüman olarak yardım etmemiz gerekiyor. elimden gelenide yapmaya çalışıyorum. ama benim tek istediğim bu insanların osmanlının memlüklerin selçuklunun hakkını vermeleri. tam 1000 yıldır islam için döktüğümüz kanların hakkını vermeleri. heralde çokta bir istemiyorum gibime geliyor. bide şu olay var 10 sene önceki süriyeyi düsünsene hatayda hak iddaa ediyorlar, bölücü başını ülkelerinde saklıyorlardı. allahtan beşar esat başa geldide sonunda hatayı haritalarından çıkardılar. allaha şükür ilişkilerimiz düzeldi. hatta bir yerde okumustum süriye meclisinde bekleyen yasaya göre türkiyeye bağlanmak istiyorlarmış. tabi bu ne kadar doğru bilmiyorum. birde bir başka açıdan bakarsak biz. biz 1000 senedir cihat yapıyoruz ve daha 80 senedir Kıprıs B.H. tını saymazsak huzur içinde yaşıyoruz. ortadoğuda ise küdüs'ün kapısını ingilizlere açanlar bunlar değillermiydi. Allahtan Fahrettin paşa ve kahraman askerleri vardıda medine'de ingiliz bayrağı dalgalandırmamıştır. biz birinci cihan harbinde 11 cephede şavaşırken bir cephede bunlar bizze açtılar ve şimdide Allah cezalarını çektiriyor diye düşünmedende alamıyorum kendimi.
Sorsaydın keşke Osmanlı olmasaydı soyun kalırmıydı diye :-X
Osmanlı tarihini pek bilmem,orta doğu haberleriyle içli dışlıyımdır ama Osmanlı olmasaydı onlar olmayabilirdi bana göre.10 yıl önce Bosna kan gölüydü,Türk askerinin oraya girişi nasıl karşılandı herkes iyi bilir.Aynı şey araplar içinde geçerli olacağına eminim.Lübnana da dahi bir çok ülkenin askerine saldırı düzenlenirken Türk askerine dokunulmuyor ''saldırırız'' demelerine rağmen.Fazla gururlular,kendilerine müslümanlar,bununda zararını bu şekilde çekiyorlar.

Ayrıca Yüce Rabbim onları cezalandırsa bile kafirlerinin zulmü altında yapmaz bana göre :-*
Salaklıklarının cezasını çekiyorlar,kendileri etti kendileri buldu malesef.
Yüce Rabbimin yardımıyla inşallah istedikleri seviyeye ulaşacaklar :-*
bosna osmanliya karşı bir direniş göstermedi. her hangi bir bagımsızlık şavaşıda vermedi. o zamanın şartlarına göre yapılan antlaşmaya göre avusturyaya bağlandılar. sonrada yugoslavya adıyla bagımsız oldular. onun içinde bizim askerimizi sevinçle karşılamaları gayet normaldi. ama lübnana giden askerimizi nasıl karsıladılar onu bilmiyorum şahsen o zamanda pek takip etme fırsatım olmadı. "saldırırız" demelerinden pek mutlu oldukları yok gibi.
"Yüce Rabbimin yardımıyla inşallah istedikleri seviyeye ulaşacaklar :-* " demişşin
inşallah ulaşırlar. tüm dualarımızda bu yönde.
atailtürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 21:04   #14
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Bosnalılar saldırmadı tabi ama sonuçlarının aynı olacağını söyledim.Türk askerini elbet bir gün araplarda bosnalılar gibi karşılıcak (tabi imkan olursa) :-*

Hasan Nasrallah 'saldırırız' demişti ama yapmadı.İstese şuan Türk birliğini yerle bir edecek güçteler ama yapmaları için hiç bir sebep yok şimdilik :-* İnşallah olmazda.

Tıpki afganistandaki güçler gibi.Orada bir çok gavur askeri saldırıya mağruz kalırken Türk askerine dokunmuyorlar bile çok şükür. Zaten Türk askerinin Lübnan ve Afganistan'a gidiş sebebi diğerlerinden farklı :-*

Alt 05-14-2008, 21:06   #15
Kullanıcı Adı
Katil
Zulmün eşbaşkanıyız!

Ne yardımı!

Hadlerini bilsinler!

Bizim eşbaşkanı olduğumuz bir projede can alıcı bir noktadayken onları savunmamızı nasıl beklerler!

Ayıptır ayıp!

Haddinizi bilin ey Filistinliler!

(!)
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 21:37   #16
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
hep kendini düşünen arap ülkelerine bende yazıklar olsun diyorum...
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 21:38   #17
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Safsatacı saadetliler damladı yine...

Ama size ne kadar cevap verilirse o kadar çirkefleşiyorsunuz o yüzden cevap verilmeyecek size!

Sadece tek bişey;

Siz bugüne kadar Filistin için ne yaptınız?

Cevap verin yada vermeyin umrumda değil ama hayatınız safsatalarla geçiyor bilmiş olun...
Alt 05-14-2008, 21:44   #18
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Safsatacı saadetliler damladı yine...

Ama size ne kadar cevap verilirse o kadar çirkefleşiyorsunuz o yüzden cevap verilmeyecek size!

Sadece tek bişey;

Siz bugüne kadar Filistin için ne yaptınız?

Cevap verin yada vermeyin umrumda değil ama hayatınız safsatalarla geçiyor bilmiş olun...
Çoğul ek kullandığınız için üzerime alındım.

Saadet Parti'li değilim.

Oyumuda AKP'ye verdim!

Yazılanlar ise -maalesef- gerçek. Sütten çıkmış ak kaşık değiliz.

Selametle...
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 21:54   #19
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
YAŞASIN HAMAS
YAŞASIN FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN DAVASI
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 22:12   #20
Kullanıcı Adı
Demokrat
Gereksiz sahsiyetin gereksiz mesajlari silinmistir..bundan sonrada bu gibi haset, kiskanc insanlarin partimiz hakkindaki iftira ve yalanlari istisnasiz silinecektir..
Adam gibi yazacaklara kapimiz acik, kinini kusacaklara kapimiz sonuna kadar kapali bizdeki demokrasi bu kadar begenmeyenlere ne yapacakalrini söylememize gerek yok 8)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)