08-07-2007, 04:13 | #1 |
C.başkanı SEZER, Eniştesi milletvekili seçilemeyince yemin törenine katılmadı :)
CUMHURBAŞKANI MECLİSTE YEMİN TÖRENİNE NEDEN KATILMADI...
CHP 1. PARTİ OLSAYDI KATILIR MIYDI milletin meclisini protesto etmek, milleti protesto etmek anlamına gelmez mi milleti protesto edenleri ben de protesto ediyorum.... > Bu kafayla SEZER ailesinden milletvekili zor çıkar... :P CHP'den aday olan ENİŞTESİ MİLLETVEKİLİ OLAMAYINCA MECLİSİ PROTESTO ETTİ GALİBA ... Ama fazlada dokunmayalım artık ABBAS YOLCU : : :
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-07-2007, 04:16 | #2 |
C.başkanı SEZER, Eniştesi milletvekili seçilemeyince yemin törenine katılmadı :)
Ama fazlada dokunmayalım artık ABBAS YOLCU aahh ahh artık VetoMen'i görmek istemiyoruz.dediğin gibi abbas yolcu
|
|
08-07-2007, 04:22 | #3 | |
Ynt: C.başkanı SEZER, Eniştesi milletvekili seçilemeyince yemin törenine katılmadı :)
Alıntı:
robot koysak daha tarafsız olur bea.. CHP noteri mübarek(!) |
||
08-07-2007, 04:34 | #4 |
bundan önceki koltuk sevdalısı bir cumhurumuz daha vardı sülüman.onu tv de görünce yada gazetelerde haberlerini okuyunca o kadar sinirlenmiyordum ama bu vetomanı sindiremiyorum.7 seneden beri başımızda.eşsiz davet vermeler vetolar felan.rabbim bide uzun ömür verdi bu vetomane.demekki günahlarımız o kadar fazla ki bu çileyi 7 sene çektik
|
|
08-07-2007, 09:50 | #5 |
40milyon insan ( abartmış olabilirim,olsun mitingçiler kadar 5 katını söylemiyorum en azından;aldığımız oyun iki katı sadece) dört gözle bekliyor çankayadan defolup gideceğin günü.Nasıl bi ruh hali içindesin acaba diyecekken aklıma geliyor senin ruhunu satmış olduğun ve bir ruhun olamayacağı vazgeçiyorum o yüzden...
40milyon insan senden nefret ediyor ve bu nefretini her fırsatta - sizin de istediğiniz(!) gibi en demokratik yollarla ve suratına çarpa çarpa ortaya koydu/koyuyor.. Bu .ğrenç bir duygu olmalı senin için..Memleketin afyonda bile sevenin yok ya..Üç beş elitist aydıncıktan başka sevenin yok.. Ben olsam intihar ederdim..Ama benim ruhum var ;) |
|
08-08-2007, 19:08 | #6 |
HADİ YA HARBİ SEÇİLEMEDİ Mİ:=)) ÇOK GÜLDÜM...
HAYIRLISI |
|
08-08-2007, 21:54 | #7 |
ya çok üzüldm..
|
|
08-10-2007, 21:56 | #8 |
yolcudur ABBAS baglasan Durmaz derler ya artik ben onu hic dusunmuyor gelse ne olur gelmese ne zaten kafamda ben ole birini tanimiyorum ama obur tarafta bu Sezerin isi epey bi zor olacak kurtulurmu diyorum zor be bu icraatlarla zebani kardesler dort gozle bekliyordum Basortusu dusmani ve din dusmanini.....
|
|
08-10-2007, 21:57 | #9 |
yar saçların lüle lüle sezer sana güle güle
|
|
08-11-2007, 20:07 | #10 |
milletvekili adayı damadı değil miydi :
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|