AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 05-21-2008, 21:00   #1
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Yargı "Türk Milleti" adına konuşabilir mi?
Kimliğimde TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı yazıyor,

Yargıtayın yayınladığı bildiride ise Yüce Türk Milleti adına yazıyor,

Ben 22 Temmuz'da ,öncesinde veya sonrasında, böyle bir yetki verdiğimi hatırlamıyorum,

ama şimdi geleceğimizi ipotek altına almaya çalışıyorlar.!

Yaptıkları "şey"ler hep ülkenin geleceğine ve umutlarına zarar veriyor!

Peki; bu yetkiyi ben vermediğime göre!

Kim bu Türk Milleti dedikleri?

Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-21-2008, 21:03   #2
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Standart Yargı "Türk Milleti" adına karar verebilir mi?
Türk Milleti Ak Parti'nin ta kendisidir!

Onlar Millet kavramından anlamazlar...!
Alt 05-21-2008, 21:04   #3
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Başlıkta ki soruya cevap vereyim..Bizim Ülkemizde (malesef) EVET..!! :-X
Alt 05-21-2008, 21:05   #4
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Başlıkta ki soruya cevap vereyim..Bizim Ülkemizde (malesef) EVET..!! :-X
Sondaki soruya da cevap alalım ?
Alt 05-21-2008, 21:06   #5
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Türk Milleti Ak Parti'nin ta kendisidit!

Onlar Millet kavramından anlamazlar...!
Sonuçta bir millet adına karar veriyorlar, peki kim bu millet?

Avusturalya da ki Türkler mi?
Alt 05-21-2008, 21:10   #6
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Peki.. ;)
Türk milletinden kasıtları aslında kendileridir..Kendi menfaat ve çıkarlarıdır..Bahsettikleri Türk Milleti değil..Öyle olsaydı önce benim haberim olurdu.. şaka bir yana bunlar kendi kafalarına göre bizleri yönetmeye çalışıyorlar..Kendi menfaat ve çıkarları uğruna halkın geleceğini mahvediyorlar..Bahsettikleri(!) Türk Milleti onlara en güzel cevabı yine verecektir eminim.. Ama sabır gerekir diye düşünüyorum..Ne diyor benim sevgili elleri öpülesice başbakanların en mükemmeli:
''BİZE BU GARABETİ YAŞATANLAR,BUNUN UTANCINI YAŞAYACAKLARDIR'' :-*
Alt 05-21-2008, 21:14   #7
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Demokratsız demokrasi, dolayısıyla işlevsizleştirilmiş demokrasi, bugün yaşadığımız ciddi sorunların da temel kaynağıdır toplumdan kopuk ve toplumsal sorunlara çözüm aramayan siyasi aktörlerin siyaset yapma anlayışları ve bu siyaset yapma anlayışları nedeniyle işlevsizleştirdikleri siyasi rejimlerin ütettiği durağan bir yargının ifade tarzı Türk milleti adına dediği yerde , kendisini var eden siyasi varlığın sesi soluğudur

Hukukun varlığının temel nedeni hakka, adalete ve özgürlüğe hizmet etmektir. Hukukun anlamı unutulmuş, güce ve siyasete alet edilmiş olabilir. Bu anlamda bundan zarar görecek olan toplumdur. Böyle bir durumda toplumda uyumsuzluk ve huzursuzluk artacak, kültürün gelişmesi engellenmiş olacak ve toplumun geleceği de tehlikeye düşecektir. Buna karşılık hukuk nihai hedefine yönelik olarak görevini yapınca toplumda uyum, denge ve huzur sağlanacak ve kültürel gelişmenin yolları açılmış olacaktır.
Hocam teşekkür ederim, recetesiyle beraber vermişiniz cevabı
Alt 05-21-2008, 21:15   #8
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Peki.. ;)
Türk milletinden kasıtları aslında kendileridir..Kendi menfaat ve çıkarlarıdır..Bahsettikleri Türk Milleti değil..Öyle olsaydı önce benim haberim olurdu.. şaka bir yana bunlar kendi kafalarına göre bizleri yönetmeye çalışıyorlar..Kendi menfaat ve çıkarları uğruna halkın geleceğini mahvediyorlar..Bahsettikleri(!) Türk Milleti onlara en güzel cevabı yine verecektir eminim.. Ama sabır gerekir diye düşünüyorum..Ne diyor benim sevgili elleri öpülesice başbakanların en mükemmeli:
''BİZE BU GARABETİ YAŞATANLAR,BUNUN UTANCINI YAŞAYACAKLARDIR'' :-*
Evet sabır dedik yıllardır, biraz daha sabretsek ne olur
Alt 05-21-2008, 21:23   #9
Kullanıcı Adı
KAmusal mışş
Bu Türk milleti dedikleri kafalarında çizdikleri bi model sadece.
Olmasını istedikleri,oldurmaya çalıştıkları ;)
Herkes bizim gibi düşünsün olmazsa biz düşündürürüz mantığı
Ama olmayacak inşAllah.
KAmusal mışş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-21-2008, 21:27   #10
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Borsa Yargıtay'ın bildirisiyle çakıldı!

Hükümet önemli ekonomik konuları seans sonunda açıklamaya özen gösterirken Yargıtay'ın gün ortasında yaptığı açıklama ile piyasalar gerildi. Borsa düşüşe geçti....

Yargıtay Başkanlar Kurulu'ndan yapılan basın açıklamasında son zamanlardaki gelişmelerde yargıya yönelik eleştirilere cevap verildi. Bildiride eleştirilere sert tepki vardı ama piyasaların bundan etkileneceği hesap edilmedi. Yargıtay'dan hükümete yönelik gelen sert eleştiriler piyasada da ipleri gerdi.

Siyasi gerginlik nedeniyle zaten diken üzerinde olan piyasalar, Yargıtay'ın açıklamaları ile ikinci seansta olumsuz bir görüntü sergiliyor. Borsa düşüşe geçerken kurlar ve faiz yükseliyor. İlk seansı 41 bin 405 puandan kapatan borsa, Gelen satışlarla 2. seansta 41 bin sınırına indi. Borsa, ikinci seansın ilk bölümünde düne göre yüzde 0.7 kayıpla 40 bin sınırına kadar dayandı.

Dövizde durun ise pek iç açıcı değil. Dolar yükselerek serbest piyasada 1.2470 YTL'ye yükseldi. Dolar ortalama düne göre yüzde 0.65 değer kazandı. Euro'da ise durum çok daha farklı. Euro Dolar'a nazaran daha hızlı bir yükseliş izliyor. Euro 1,9640'larda devamö ediyor. Yargıtay'ın açıklamarı faizi de vurdu. Gösterge tahvilin bileşik faizi 19.55'ten yüzde 19.65'e tırmandı.

Özellikler piyasalar konusunda hassasiyet gösteren Hükümet'in aksine gün ortasında ve piyasalar dikkate alınmadna yapılan bu açıklamanın faturası ağır olacağa benziyor.

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)