AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 06-01-2008, 17:12   #1
Kullanıcı Adı
politikaci
Standart FETHULLAH GÜLEN'DEN Aslana yardım
Gülen’den GS'ye 250 milyon dolar iddiası GS'nin eski başkanı Mehmet Cansun bazı gazetecilerin kendisini arayarak Gülen'in GS'ye 250 milyon dolarlık yardım yapmak istediğini söylediği iddia edildi...
01 / 06 / 2008 11:40
Gülen’den Galatasaray’a 250 milyon dolar iddiası
Galatasaray’ın eski başkanlarından Mehmet Cansun, bazı basın mensuplarının kendisini arayarak Fethullah Gülen’in Sarı-Kırmızılı kulübe 250 milyon dolar vereceği yönünde iddialar olduğunu söylediklerini belirtti. Cansun, “Bunlara inanamadım. Kim kime 250 milyon dolar verir? Hadi bir milyon verirler, 5 milyon dolar hibe ederler. Ama 250 milyon doları kim kime verebilir?” diye konuştu. Mehmet Cansun, Hakan Şükür’e yapılan teklifle ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı:

BÜLENT’E DE AYNISI YAPILMALIYDI

“Adnan Polat’la Hakan Şükür’ün arasının bozuk olduğuna inanmıyorum. Polat, bu kararı alırken, hepimize danıştı. Onun Galatasaray’dan ayrılması futbolu ve yaşı ile alakalı. Kulübün içinde kontratlı olarak 5 yıllığına görev alması bence doğru bir karar. Hakan’ın kovulmuş ya da küstürülmüş halde gönderilmesi hem kendisini hem de Galatasaray Kulübü’nü yaralardı. Keşke Bülent Korkmaz’a da aynı şeyi yapsalardı.”

akşam

politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-01-2008, 17:14   #2
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart FEYTULLAH GÜLEN'DEN Aslana yardım
Kaynağı da sorgulanır olan "kaynak" haberlerin buraya taşınması beni üzüyor ...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2008, 18:46   #3
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
250 milyon dolar mı komik olmayalım arkadaşlar
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2008, 18:59   #4
Kullanıcı Adı
sümeyye_60
ALLAH ım yarabbim ya daha neler duyacağız. bir kere Hoca Efendi o kadar büyük bir meblada paraya sahip değil ikincisi olsa bile futbol gibi boş bir uğraşa harcamaz.
sümeyye_60 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2008, 20:03   #5
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
:-*
katılıyorum son yoruma...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2008, 20:32   #6
Kullanıcı Adı
Demokrat
Velev ki hocaefendinin o kadar parasi var o parayi futbol gibi "kimin eli,kimin cebinde" olan bir sektöre mi verir, yoksa egitim gönüllerine verip dünyanin dört bir yaninda 250 okul mu yaptirir ;)
buyrun onuda siz yorumlayin 8)
Alt 06-01-2008, 20:47   #7
Kullanıcı Adı
Yasin Güneş(aksultanlar)
Galatasaray kendi parasını kendi kazanmalı.
Kimseye el açmamalı
Yasin Güneş(aksultanlar) isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2008, 23:43   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) mevcut,Fethullah Gülen de bu derneğin içindeyse yardım yapar,derneğin içinde değilse bile yapar ama hiç bir Allah'ın kulu kafayı yiyip 250 milyon dolar gibi bir bağış yapmaz-yapmamalı-yapanın aklına şaşarım ağzımı dahi bozarım :-* Küçük miktarlardaki bağışları anlarım ama büyük bağışları kabul etmek mümkün değil.Zaten böyle bir şey yok,iftira olduğu ortada.Aklı selim insan yapmaz böyel bir bağışı,uydurma haber hepsi.Amaçları Fehtullah Gülen ve Galatasaray ismini karalamak :-*
Alt 06-02-2008, 13:13   #9
Kullanıcı Adı
sümeyye_60
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) mevcut,Fethullah Gülen de bu derneğin içindeyse yardım yapar,derneğin içinde değilse bile yapar ama hiç bir Allah'ın kulu kafayı yiyip 250 milyon dolar gibi bir bağış yapmaz-yapmamalı-yapanın aklına şaşarım ağzımı dahi bozarım :-* Küçük miktarlardaki bağışları anlarım ama büyük bağışları kabul etmek mümkün değil.Zaten böyle bir şey yok,iftira olduğu ortada.Aklı selim insan yapmaz böyel bir bağışı,uydurma haber hepsi.Amaçları Fehtullah Gülen ve Galatasaray ismini karalamak :-*
az bir mebla dahi olsa hiçbir şekilde Hoca Efendinin böyle kurumlara yardım yaptığını düşünmüyorum. Onun gibi bir insan futbol gibi boş işlerle uğraşmaz.
sümeyye_60 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2008, 13:17   #10
Kullanıcı Adı
KÜL
tek cümle söylemek yeter: F (ethullah ) TİPİ yaşam istemiyoruz :D :D :D :D :D
KÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)