AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-07-2008, 15:37   #1
Kullanıcı Adı
turk_oglu
Standart Kıbrıs' kaybedeceğiz diye düşünüyorum
"Kıbrıs' kaybedeceğiz diye düşünüyorum"
İstanbul - KKTC 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, ''İki toplumlu federasyon safsatasıyla devam edilecekse Kıbrıs'ı kaybedeceğiz diye düşünüyorum'' dedi.

Denktaş'a, Liberal Demokrasi Grubu Derneğince ''liberal düşüncenin ve demokrasinin Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yerleşmesi için yaptığı özverili çalışmaları'' dolayısıyla plaket verildi.

Kıbrıs Evi'nde düzenlenen törende Dernek Başkanı Tunay Gürsel tarafından plaket takdim edilen Denktaş yaptığı konuşmada, Kıbrıs konusunun, yaşanan son süreçlerle çok nazik bir noktaya itildiğini savundu. ''Gelinen noktayla devam edilecekse yani 'iki toplumlu federasyon' safsatasıyla devam edilecekse Kıbrıs'ı kaybedeceğiz diye düşünüyorum'' diyen Denktaş, bu yoldan çıkılması gerektiğini belirtti.

Denktaş, iki devlet esası üzerindeki bir anlaşmada ısrar edilmesi gerektiğini ifade ederek, ''Milli Güvenlik Kurulu'ndaki karar, Kıbrıs gerçekleri, iki halk ve garantilerin devamı kararıdır. Büyük bir oyun oynanıyor. Biz, Kıbrıs'ta büyük bir reaksiyon gösterdik. Ümit ederim ki Türk hükümeti de aynı reaksiyonu gösterir'' dedi

http://haber.mynet.com/detay/guncel/...an2008/N154652

turk_oglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-07-2008, 15:39   #2
Kullanıcı Adı
hiperaktif
Kaybedesen ne olur be dostum oradaki gençler Türkiye'yi çoktan silmiş .
Alt 06-07-2008, 15:42   #3
Kullanıcı Adı
turk_oglu
Alıntı:
hiperaktif Nickli Üyeden Alıntı

Denktasın dedigi gibi giden de Türk gelen de Türk zaten avrupa ya göc ediyolar Türkiye den doldurmak lazım orayı
Alt 06-07-2008, 15:43   #4
Kullanıcı Adı
hiperaktif
Hemen dolduralım yav gidin kardeşim bırakın bu türkçü ayakları yav hiç bir şeyin hiçbiryere gittiği yok
Alt 06-07-2008, 15:47   #5
Kullanıcı Adı
turk_oglu
Alıntı:
Hemen dolduralım yav gidin kardeşim bırakın bu türkçü ayakları yav hiç bir şeyin hiçbiryere gittiği yok
Türk büyük harfle yazılır saygı göster

O zaman Rauf bey boşa yazmıs bu yazıyı Sen ondan daha bilgilisin Kktc de yasıyorsun herhalde
Alt 06-07-2008, 15:49   #6
Kullanıcı Adı
hiperaktif
Ben yazarım usta Kıbrıs kıbrıs al foruma yeni bir yapay gündem bizene kardeşim Denktaş ne demiş bizene
Alt 06-07-2008, 15:50   #7
Kullanıcı Adı
turk_oglu
Alıntı:
Ben yazarım usta Kıbrıs kıbrıs al foruma yeni bir yapay gündem bizene kardeşim Denktaş ne demiş bizene

Kıbrıs da askerimiz yokmu? Garantörlügümüz altında degilmi? Ne demek bize ne ? Doguda Kürt devleti kursunlar genemi bize ne ?
Alt 06-07-2008, 15:53   #8
Kullanıcı Adı
hiperaktif
Hadi be sende oradan git bu türkçü mavralarını ülkücü çapulcuların sitesinde at buradaki herkes senden daha milliyetçi pc milliyetçileri sizi.
Alt 06-07-2008, 15:55   #9
Kullanıcı Adı
turk_oglu
Alıntı:
Hadi be sende oradan git bu türkçü mavralarını ülkücü çapulcuların sitesinde at buradaki herkes senden daha milliyetçi pc milliyetçileri sizi.

Haklısın kıbrıs ab icin ingiltere icin yunanistan icin rum icin önemli bizim icin önemsiz o yuzden bu konuyu tartısmayalım ayrı yeten burdaki yazı kktc 1.cumhurbaskanın ve uyarılarda bulunuyor seni ilgilendirmiyorsa kıbrıs sesini kıs otur ama toplumun belli bir kısmını ilgilendiriyor Buna ak partililerinde dahil olduguna inanıyorum
Alt 06-07-2008, 15:57   #10
Kullanıcı Adı
Eşref
Kıbrıs'ın hiçbir yere gittiği yok. İçin rahat olsun kardeşim.

Alıntı:
Diğer sözlerine katılsam da bu söz hoşuma gitmedi kardeşim. Kim kimi siliyormuş? O topraklar için kan döken bizim askerlerimizdi. Kıbrıs'ta yaşayan bir grup Türk (!) yanlışa sapsa bile bunun bizim için hiçbir anlamı yok.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)