![]() |
#1 |
![]() EVET ARKADAŞLAR BEKLEN GÜN YAKLAŞIYOR PROGRAMIMIZ
16 HAZİRAN 2008 PAZARTESİ AKŞAMI SAAT 19:00 DA DÜZENLEMYİ DÜŞÜNÜYORUZ YER: FATİH BELEDİYESİ YEDİKULE ZİNDANLARINDA YAPILACAKTIR MİNİ KONSER VERİCEZ PROGRAMIMIZ YEMEKLİ OLUCAKTIR VE ORADA ÖZÜRLÜ ARKADASLARIMIZIDA BULUSTURACAZ KONUMUZ AKPARTİ FORUM AK RADYO DİNLİYİCİLERİYLE BULUŞMASI SEVGİLİ DOSTLARIM KATILIMINIZI TAM BEKLİYORUM VE BİR PANKART HAZIRLASAK İYİ OLUR BASINA DA HABER VERİCEM CUMA GÜNÜ BASIN BİLDİRİSİ HAZIRLIYACAM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() süpersin :-*
istanbulda olmayı çok isterdim :'( |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çok geç ya.....gelmem zorlaştı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ARKADAŞLAR GÜNDÜZ OLMUYOR AMA YİNEDE BELEDİYEDEKİ ARKADAŞLA VE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜYLE GÖRÜŞEYİM ÇOK ZOR BEN HERKESİN GELMESİNİ İSTİYORUM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() abi biraz erken olsa bari kaçta gelicem kaçta dönücem...valla benim babam akşam ezzanlarından önce evde olmamızı ister ama zorsa siz eğlenmenize bakın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İyi eğlenceler...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İnanmıyorum yaaaaaaaaaa istanbulda olmayı ne kadar çok isterdim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ARKADASI AKSAMA ARIYACAM VE FORUMDAN ARKADASLAR KATILAMIYACAGINI BELİRTİYİM HAFTA SONU OLMASARTINI KOAYLIM GERCİ HAFTA SONLARIDA ORALARDA DÜĞÜN OLUYOR OYÜZDEN OLMAMIS OLABİLİR
PROGRAM 19:00 DA BASLIYACAK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ugur abiye bizden selam söyle muratcim, kendisiyle hasbihal etmisligimiz var ona Viyanadaki dostlarindan selam var de o anlar ;)
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() TABİKİ BAŞIMLA BERABER AHMET ABİM TEMMUZDA BURDA OLURSAN DÜĞÜNÜME BEKLİYORUM
26 TEMMUZ 2008 CUMARTERSİ SAAT 20:00 DE HERKESE AYRI ETTEN DUYURU YAPILACAKTIR (DÜĞÜN DAVETİUYESİ) GECEYE YAKIN ÖZEL MESAJLARI ALICAM TEK TEK İLETİCEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|