06-12-2008, 16:11 | #31 |
Samanyolu KARTEL tuzağına düştü :(
Unutma ki bir mücadele içinde isen ve hata yapıyorsan mücadele etttiğin kişi o hatandan istifade eder seni vuru.
Bu adamların niyeti şudur; Bunlar köşeye iyice sıkıştı. Eninde sonuda Türbanın serbest kalacağını gördüler. Halkın bu yasağa karşı olduğunu anladılar. O zaman halk yasağa karşı kışkırtmak gerekir. Bunuda Müslümanların aslında demokrat olmadığını ve sadece kendi hak ve hürriyetleri için çarpıştığını göstermekle yapabilirler. Ben şahsen ilk tuzağın 1 Mayısta ortaya konduğunu gördüm. Dindar basın bunu alkışladı ve pek çok dindar olmayan ve başörtüsü yasağına destek vermeyen kişiyi yanlarına çektiler. Şu an yapmak istedikleri ve uyguladıkları oyun şudur: "Eğer başörtüsü serbest kalırsa, bunlar bu ivme ile şeriat devletini de ister. İşte bakın Atatürkü sevmiyor, Humeyniyi seviyorlar. Kalbleri orda!" Evet halka başörtüsü yasağının ne kadar gerekli olduğunun ıspat etme yoluna gidiyorlar. Bu tuzağı görüp anlayanların sözlerine kulak verin. Onlara işin asıl yüzünü, yani Müslümanların ne kadr hürriyetperver olduğunu gösterelim. Beddua ile yalanla dövüşmeyelim. Onlara hakaret ile daleletlerini tasvir etmeyelim. Bu doğru bir yöntem değildir. Müslümanlar halim ve selimdir. Asla ellerinden ve dillerinden kimseye zarar gelmez. Bunu gösterelim. Asla ve asla onlar gibi dövüşmeyelim. Biz Kur'anın gösterdiği hak ölçlerle mücadele edelim. |
|
06-12-2008, 16:15 | #32 |
Bizim foruma girip ortaya bir kılçık atıp çekiliyor dediklerimiz artık televizyonlarda galiba. Çok üzülerek izledim bu haberi.
|
|
06-12-2008, 16:21 | #33 |
güzel yazmissin amma malesef aci gördügümüz Gülen e bagli medyanin bu hatalari ilk kez yapmamasi programma katilan kardeslerimiz acikca sözlerini sarpitildigini belirttigi halde fadime sahin e bencetilmekte,ayrizaForumda arkadaslar tarafindan Provakatörlük ile suclanmakta
|
|
06-12-2008, 16:22 | #34 |
kardeş o provakatör sensin desem :-X
|
|
06-12-2008, 16:24 | #35 |
Hala tavrında Israr ediyorsun, haberi tartışmanı öneriyorum. Saygıdeğer Hocamızı değil ... ;)
|
|
06-12-2008, 16:29 | #36 |
Bazı kişilerin ortalığı karıştırmakta üzerlerine yok.. Yorumlara ve habere bakıyorum... Gerçekten dikkatle izleyen kişi; kimin ortalığı karıştırdığını rahatça görebilir
|
|
06-12-2008, 16:46 | #37 |
Arkadaslar bence bu kadar üstünde bile durmaya gerek yok cünkü bu konuyu acan kisinin amaci pravakasyon zaten simdi protesto eder, konuyu siler
kendisi coluk, cocuk oldugu icin camur at izi kalsin yapyior birde maneviyattan bahsediyor!.. bunlarin dindarligi kendinedir, kendileri disinda kalanlar bunlara göre batil oluyorlar, o kadar karaktersiz insanlardir ki camur atarlar ve bunu dini adina yaptiklarini söylerler!... konu tarafimca pravakatörce acildigi icin kilitlenmistir, bundan sonrada böyle artniyetli kisilerin actigi konulara taviz vermeyecegim, arkadasimizda gereki uyariyi almistir.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|