AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-13-2008, 20:02   #51
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart Canan Bezirgan'dan çelişkili sözler - İZLE
fatih altaylıya atatürkü sevmiyorum demek mücadele mi?
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 20:03   #52
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bazen susmayı bileceksin zaten yeterince şeyle muhatap oluyoruz bi de bunla mı uğraşıcaz..

madem kötü niyeti yok sussun gitsin..

susmak çözüm oluyor mu? biz baş örtüsüyle ilgili yıllarca sustukta ne oldu sola boyun eğmekten başka ne yapabildik. suçu ne içinden geçenleri korkusuzca söylemek mi?

içinden geçenler pek de masum şeyler değil bi kere..

herkes mücadele veriyor..

ben yıllardır aç kapa yapıyorum

3 senedir okulda başımda aptal bir perukla geziyorum

yeri geliyo yüksek not aldığım derslerden düşük alanlar geçtiği halde ben kalıyorum

onu yapıyorum bunu yapıyorum mücadelemi veriyorum

haa anayasa mahkemesi darbe yapmasaydı biz şimdi başörtümüzle okuyorduk.Ama eylem yaptığımız için falan değil,her düşüncemizi korkusuzca söylediğimiz için değil..bu uğurda bişeyler feda ettik biz..

onun mücadelesidir saygı duyarım ama beni zor durumda bırakamaz..kendini bilmez bir adama gidip her düşündüğünü söylerse ben de ona susmasını öneririm..

size saygı duyuyorum başörtülü okumanın ne kadar zor olduğunu bilmeyen biri değilim. ben kız hatasız demiyorum özellikle ingiliz mandasıyla ilgili söyledikleri tabiki hatalı ama hata yaptı diye çıkıp bu kız kötü niyetli bu kız provakatör bu kız ortalığı karıştırmak için bilerek yaptı denilmesine karşıyım çünkü ben o söylediklerini ortalığı karıştırmak için söylediğini düşünmüyorum. neyse dediğim gibi bugün birilerine laf anlatmaktan çok yorulmuşa benziyorsunuz birde ben yormayayım sizi
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 20:04   #53
Kullanıcı Adı
Demokrat
Gecen arkadasin birisi cok güzel söyledi canan hanim kafasi esince kanadaya gidebilir ya zan altinda kalan diger basörtülüler ;)
Alt 06-13-2008, 20:05   #54
Kullanıcı Adı
Meftun
+ öztürks
başkaları yüzünden bedel ödemekten bıktık >
Alt 06-13-2008, 20:07   #55
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
Muhalefetlere:
Kahvede İki adam oturup konuşuyor vay anak Akp şöyle yaptı böyle yaptı ne kötü çağar ikisini.
Deki:Sen Bu devlet için ne yaptın de?Maddi manevi söylesin 5 tane yaptığını söyleyemez.
Desin oğlumu şehit verdim yada bir altın verdim Gücünün yettiği kadar bu ülkeye maddi manevi ne verdin ak partinin
yapmadığı şeyler için birşey yaptınmı.Terör mesela:Adam diyor terörü akp bitiremedi
Sen bitirmesi için maddi manevi ne yaptın gücünün yettiği kadar söylesin Askeriyeye bağışta bulundum heray desin altın bağışlamın desim.O tip muhalefetleri çağır 5 tane yaptığı şeyi söyleyemez.Ama konuşmaya gelicence güzel konuşur.Bizimde birşeyler dememiz için bu vatana bir yarar sağlamalıyız.Buna bende dahil herkez.Sen elinden gereğini yaptınmı tamam.Şimdi senin söz hakkın var.Sen elinden geleni yaptıysan gerisi hükümete kalmış yapmassa istediğin kadar konuş.
Akmehmet_Akif isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 20:10   #56
Kullanıcı Adı
Berika
biri gidiyo biri geliyor

ahmet abi niye tartışmalrdan keyif alıyor şimdi anladım
Alt 06-13-2008, 20:10   #57
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Seviyeni korumalısın sanırım. Tabi varsa ...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 20:11   #58
Kullanıcı Adı
Demokrat
konuyla alakasi yorumlar silinmistir, pravakatörlerin konuyu dagitmasina izin vermiyoruz!...tekrari halinde gereken ceza verilecektir!
Alt 06-13-2008, 20:12   #59
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
biri gidiyo biri geliyor

ahmet abi niye tartışmalrdan keyif alıyor şimdi anladım
ya bunlar o kadar yüzsüz ki bacadan kovsan, kapidan giriyorlar!...ben banlandigim siteye bir daha girmem ama insanda yüz olmayinca ne desek bos kardes ;)..
Dindariz diye gecinen pravakatörler iste, bizi birbirimize düsürmeye calisan kisiler!
Alt 06-13-2008, 20:12   #60
Kullanıcı Adı
Meftun
samimi veya değil bu kız gibileri varken,buna destek çıkanlar varken,içinden geçeni söylemişcanım içinde mi kalsın diyenler varken,ve eleştireyim derken cemaat liderlerine laf söyleyenler varken bizim kemalistlere laisistlere ihtiyacımız kalmıyor...
maşallah!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)