06-15-2008, 11:13 | #1 |
Bak Şu Konuşana
Bak Şu Konuşana!
İsviçre milli takım futbolcusu Eren Derdiyok, Trabzonspor’da oynamayı düşünmüyormuş 2008 Avrupa şampiyonasında İsviçre Milli takımı formasıyla A milli takımımıza karşı forma giyen Eren Derdiyok, hakkında çıkan transfer söylentilerine açıklık getirdi. Derdiyok, kendisine Türkiye’den sadece Trabzonspor’un talip olduğunu kaydederek, “Ancak futbol kariyerim açısından doğru bir teklif olmayacağını düşündüm. Kabul etmedim. Ancak Beşiktaş ya da Fenerbahçe’den teklif gelirse kesinlikle düşünürüm” dedi. Daha önce bu futbolcu için 3 milyon euroyu gözden çıkaran Trabzonspor yönetimi, Eren’in bu açıklamaları üzerine transferden tamamen vazgeçti. kuzey ekspres
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-20-2008, 01:25 | #2 |
Bak Şu Konuşana
Mali Sayman Mahmut Aksu, “Eren Derdiyok, her halde Trabzonspor’un büyüklüğünün farkında değil. Türkiye’ye gelirse bunu öğrenir” dedi
Eren Derdiyok... Uzun süre Trabzonspor’un transfer listesinde yer aldı. İsviçre’nin Basel kulübüyle pazarlıklarda bir sonuç alınamadı. Bu arada Gökhan Ünal transferi gerçekleşince de gündemden düştü. Avrupa Futbol Şampiyonası başladıktan sonra yaptığı “Kariyerimi düşündüğüm için Trabzonspor'a gitmedim. Ama Fenerbahçe, Beşiktaş gibi kulüplerden teklif alırsam Türkiye’ye seve seve giderim” şeklinde yaptığı açıklamalar sert tepki gördü. Mali Sayman Mahmut Aksu transferi gündeme gelen Eren'e 2 milyon 100 bin Euro'luk bir teklifte bulunduklarını belirterek “Biz 3 ya da 3.5 milyon Euro'luk bir teklifte bulunsaydık bu transfer gerçekleşirdi. Sanırım Eren, Trabzonspor'un büyüklüğü bilmiyor. Trabzonspor zor zamanlarda bile yaptığı transferlerle ne kadar büyük bir camia olduğunu kanıtlamıştır. Eğer Türkiye’ye gelirse ne kadar büyük bir kulüp olduğumuzu anlayacaktır. Umarım Türkiye’ye gelir” şeklinde konuştu. Günebakış |
|
06-20-2008, 01:26 | #3 |
Bak Şu Konuşana
terbiyesize bak sen :D
|
|
06-20-2008, 01:29 | #4 | |
Bak Şu Konuşana
Alıntı:
Evet öyle. Çok yakışıksız sözler sarfetmiş. Bu sene ve önümüzdeki birkaç yıl içinde Eren Derdiyok vb.leri Trabzonspor'u daha iyi tanıyacaklar. |
||
06-20-2008, 01:32 | #5 |
Bak Şu Konuşana
Hamsiler bayağı sinirden kızarmış.Ama ayıp etmiş,terbiyesiz şahsiyet :D
|
|
06-21-2008, 01:33 | #6 | |
Bak Şu Konuşana
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |