AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-15-2008, 20:13   #1
Kullanıcı Adı
yılmazy
Standart Kendine güvenen bu soruları cevaplasın
Memleketin sorulması gereken birikmiş bunca ‘sorusu’ varken ÖSYM bu yıl da yine suya sabuna dokunmayan konularda bir sürü kıytırık soru hazırlamıştır.

Ben sizi ÖSYM’nin sormaya cesaret edemediği ama öncelikli olarak çözülmesi gereken memleketin asıl sorularıyla baş başa bırakıyorum.

Bu soruların doğru cevapları için sıkıcı ders kitaplarına ihtiyacınız yok. Hatta size okulda öğretilen her şeyi unutun. Klişelerinizden kurtulun. Vicdanınıza kulak verin.

Soruların bazıları Genç Siviller’in geleneksel ÖSS sorularından. Doğru cevapları [email protected] adresine atan ilk 10 kişiye de Genç Siviller ‘İçerde Eylem Var’ ve ‘Ergenekon Nasıl Çökertilir’ isimli kitaplarından hediye ediyor.

Süreniz 367 dakikadır. İstediğiniz sorudan başlayabilir, demokrat ise arkadaşınızın kâğıdına bakabilirsiniz.

http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1136/1

yılmazy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-16-2008, 01:08   #2
Kullanıcı Adı
çağlar
Standart Kendine güvenen bu soruları cevaplasın...
[color=purple][b]Taraf gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, sormaya cesaret edilemeyen ama öncelikli olarak çözülmesi gereken memleketin asıl sorularını yazdı. İşte sorular...

ÖSYM’nin soramadığı sorular

Bugün Öğrenci Seçme Sınavı var. Sınava giren tüm arkadaşlara (en başta Alaz’a ve Erkan'a) başarılar.

Memleketin sorulması gereken birikmiş bunca ‘sorusu’ varken ÖSYM bu yıl da yine suya sabuna dokunmayan konularda bir sürü kıytırık soru hazırlamıştır.

Ben sizi ÖSYM’nin sormaya cesaret edemediği ama öncelikli olarak çözülmesi gereken memleketin asıl sorularıyla baş başa bırakıyorum.

Bu soruların doğru cevapları için sıkıcı ders kitaplarına ihtiyacınız yok. Hatta size okulda öğretilen her şeyi unutun. Klişelerinizden kurtulun. Vicdanınıza kulak verin.

Soruların bazıları Genç Siviller’in geleneksel ÖSS sorularından. Doğru cevapları [email protected] adresine atan ilk 10 kişiye de Genç Siviller ‘İçerde Eylem Var’ ve ‘Ergenekon Nasıl Çökertilir’ isimli kitaplarından hediye ediyor.

Süreniz 367 dakikadır.
İstediğiniz sorudan başlayabilir, demokrat ise arkadaşınızın kâğıdına bakabilirsiniz. Kendine güvenen bu soruları cevaplasın

ÖSYM’nin sormaya cesaret edemediği ama öncelikli olarak çözülmesi gereken memleketin asıl soruları... Soruların bazıları Genç Siviller’in geleneksel ÖSS sorularından. Doğru cevapları [email protected] adresine atan ilk 10 kişiye de Genç Siviller ‘İçerde Eylem Var’ ve ‘Ergenekon Nasıl Çökertilir’ isimli kitaplarından hediye ediyor. Süreniz 367 dakikadır. İstediğiniz sorudan başlayabilir, demokrat ise arkadaşınızın kâğıdına bakabilirsiniz.

SORULAR:

çağlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2008, 01:27   #3
Kullanıcı Adı
çağlar

çağlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2008, 02:02   #4
Kullanıcı Adı
maviinsan
ben bunu paylaşmıştım ;)
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2008, 02:21   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Kendine güvenen bu soruları cevaplasın
Konular birleştirildi.

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)