06-18-2008, 22:25 | #1 |
Hami'nin Tahtına Aday (Ceyhun Gülselam)
Trabzonspor’un yeni transferi Ceyhun Bordo Mavili ekibin unuttuğu firik gollerini yeniden hatırlatacak.
Hami'nin tahtına aday Trabzonspor'a Almanya'nın 3. Lig ekiplerinden Underaching'ten transfer olan 1,92 boyunda 19 yaşındaki Ceyhun Gülselam frikikçi çıktı. Trabzonspor Füzeci Hamiden sonra fririk gollerini unuturken Ceyhun, Hami'nin tahtına aday. Unterhacıhıng'den transfer edilen Ümit Milli futbolcu Ceyhun Stoper ve ön libero mevkilerinde oynarken bu futbolcunun duran top ustası olduğu öğrenildi. Kendi takımımda sık sık frikik kullanan Ceyhun Unterhachıng formasıyla bir çok gole imza atarken genç futbolcu ayrıca yan toplarda da uzun boyu sayesinde etkili oluyor. MİLLİ TAKIMDAN ARKADAŞLARIM VAR Trabzonspor'du uyum sorunu yaşamayacağını dile getiren Ceyhun "Trabzonspor'da Ümit Milli takımda beraber forma giydiğim arkadaşlarım var. Ergin Keleş, Ferhat ve Tolga Zengin ile görüşüyorum. Kendileri de bana Trabzonspor ve lig hakkında detaylı bilgiler veriyorlar. Özellikle bu sezon Trabzonspor'un kadrosunda çok iyi bir rekabet olacak. Ama biliyorum ki rekabet kulübe olumlu yansır. Açıkçası ben kendime güveniyorum ve bir endişem yok" spor61
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-18-2008, 22:30 | #2 |
Hami'nin Tahtına Aday (Ceyhun Gülselam) (Kısa bir nostalji)
Vay be, neydi o günler. Anılaar Anılaar---- Lisede, dersanede deferlerime kazırdım adını "Taçsız Kral Hami"... Trabzon'dan ayrılınca neredeyse Trabzonspor'u bırakacaktık, o kadar yani... Ama o birgün dönecek dönecek ve dönüşü muhteşem olacak... |
|
06-18-2008, 22:51 | #3 |
Hami'nin Tahtına Aday (Ceyhun Gülselam)
En alttaki resim çok hoşuma gitti. Hami'nin zafer sevinci henüz toy olan Gökdeniz'in kararlı bakışları ...
Gerçekten maziye götürdü bu resimler bizi. Sayende özgün biz de Hami'yi "Taçsız Kral" olarak tanımış, öyle bilmiştik. O zaman ne demek 'taçsız kral' bilmezdik tabi. Bizim için bir kalıptan ibaretti senin defterlerine dersi dinlemek yerine özenle kazıdığın bu söz. Sonra anladık anladık ve dedik ki "hakketten taçsız kralmış be.." Hayal meyal hatırlıyorum senin Hami'nin gidişine olan üzüntünü. Aklımda kalan ise ne zaman bir söyleşi yapsa ya da bir programa çıkıp konuşsa, Hami'nin adını defterlerine özenle kazıyan o çocuk geliyor gözümün önüne ve o çocuk dinliyor Hami'ye pür dikkatle. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|