06-20-2008, 00:55 | #1 |
TS Bayanlar Kurulu Kuruldu
Bayanlar Kurulu Başkanlığına Eşay Öngür Getirildi
Yönetim kurulumuzun yeni sezon öncesi; kulübümüzün taraftar profilini değiştirmek, bayan taraftarları tribünlere çekmek etkinlikler düzenlemek amacıyla oluşturmaya karar verdiği Bayanlar Kurulu Başkanlığına kulübümüz kurucu üyelerinden merhum Ruhan Öngür’ün eşi Eşay Öngür getirildi. Trabzonspor Bayanlar Kurulu Başkanı Eşay öngür (ortada) Başkanımız Sadri Şener, Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sırrı Eren, Eşay Öngür’le M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir görüşme yaptı. Başkanımız Şener, Öngür’ün taraftar profilinin değişmesi anlamında büyük katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, “Hem saha içinde hem de saha dışında kulübümüzü marka değerini yükseltecek şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Son dönemlerde tribünlerde yaşanan bazı olumsuz durumları gidermek, bunun yanında bayan taraftarlarımızı tekrar tribünlere çekmek amacındayız. Bu konuda ısrarımızı kırmayarak görevi kabul eden Eşay Hanım’ın bize büyük yardımları olacağına inanıyoruz. Kendisi Bayanlar Kurulumuzu kısa süre içerisinde hayata geçirip yapısını kamuoyuna duyuracak ve faaliyetlerine başlayacaktır” dedi. Kendisine teklif edilen bu önemli görevi memnuniyetle kabul ettiğini kaydeden Eşay Öngür ise Trabzonspor camiasının içerisinde uzun yıllardan beri yer aldığını vurgulayarak, “Kulüp yararına olacak her türlü göreve hazırım. Umarım çalışmalarımız kulübümüz adına iyi sonuçlar ortaya çıkarır. Bayan taraftarlarımızın şimdiden kendilerini yeni sezona hazırlamasını istiyoruz” diye konuştu. Çalışmalarını Sadri Şener Sosyal Tesislerimizde sürdürecek olan Bayanlar Kurulumuz yeni sezon öncesinde örgütlenmesini tamamlayarak faaliyetlerine başlayacak.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-20-2008, 00:56 | #2 |
hmm guzel is yapmislar
|
|
06-22-2008, 12:39 | #3 |
Günay, Trabzonspor yönetim kurulu doğru bir karar verdi.
Trabzonspor Bayanlar Kurulu Başkanı Eşay Öngür Öngür’e destek geliyor Trabzon İdmanocağı Kulübü Ankara temsilcisi Alpkan Günay; Eşay Öngür'ün bayanlar kurulu başkanlığına getirilmesini sevinçle karşıladığını belirterek,” Genç jenerasyon, Trabzon kadınının futbola olan ilgisini, sevgisini, sporcusunu sahiplenmesini duyarak dinleyerek büyüdü. Bunun en güzel örneğini Kaptan Şenol Güneş bir röportajında “ Bizler o dönem her evin oğluyduk” diye belirtmişti. Sayın Eşay Öngör'ün Yönetim Kurulumuz tarafından bu göreve getirilmesi yapılmış olan doğru ve vefalı bir hareketdir. Ayrıca diğer kulüpler arasında da Trabzonspor'umuz bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Spor sevgisini içinde taşıyan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Trabzon kadınının Sayın Eşay Öngör'ün önderliğinde kulüpteki gerçek yerini alacağına inanıyorum spor61 |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|