AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-23-2008, 20:40   #11
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart Sen affetme istemem!
Ne demek şimdi "Dilekçe yaz affedeyim" Sezer önce açsın ellerini, kendi için ALLAH'tan af dilesin.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2008, 20:40   #12
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Kaynak internet haber ama haberi ortaya çıkaran kim
Cin Ali masalı gibi yazmışlar
Alt 06-23-2008, 20:41   #13
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Ne demek şimdi "Dilekçe yaz affedeyim" Sezer önce açsın ellerini, kendi için ALLAH'tan af dilesin.

Sezer güzel plan yapmış affedip kahraman olacakdı halkın gözünde... Tebrikler Erbakan
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2008, 20:41   #14
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı
kimseye gülümsemek zorunda değilsin kardeşim herkes hocaya çok değer vermek zorunda değil

evet değer vermek zorun değil ama arkadaş ben değer vermiyorum demedi deseydi sonuna kadar saygım vardı genelleme yaptı. tebessüm müminin mümine sadakasıdır. sizede gülümsüyorum değerli kardeşim
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2008, 20:42   #15
Kullanıcı Adı
HUZUR
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
kimseye gülümsemek zorunda değilsin kardeşim herkes hocaya çok değer vermek zorunda değil

evet değer vermek zorun değil ama arkadaş ben değer vermiyorum demedi deseydi sonuna kadar saygım vardı genelleme yaptı. tebessüm müminin mümine sadakasıdır. sizede gülümsüyorum değerli kardeşim

:-*
HUZUR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2008, 20:43   #16
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Sen affetme istemem!

23 Haziran 2008 Pazartesi 10:07
Ahmet Necdet Sezer, Erbakan'a haber yollamış... "Bir dilekçe versin affedeyim" demiş. Ama Erbakan bu teklifi geri çevirmiş.
10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in, “kayıp trilyon” davasından 2 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan ve bu cezasını “ev hapsi” uygulaması ile çeken eski Başbakan Necmettin Erbakan’a, “af” jestinde bulunduğu, ancak Erbakan’ın bu teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanlığı görev süresi tamamlanmadan önce kurmayları aracılığı ile Erbakan’a ulaşan Sezer’in, “Bana bir dilekçe gönderirseniz sizi affetmeye hazırım” mesajı gönderdiği öğrenildi. Erbakan tarafından kabul edilmeyen “af” teklifi Hoca’nın avukatları tarafından da doğrulandı.

Erbakan’ın ilerleyen yaşı ve sağlık sorunlarını dikkate alan Sezer, cezanın evde infazının dahi uygun olmayacağını düşünerek, “Sizi affetmeye hazırım. Bir dilekçenin usulen tarafıma iletilmesi gerekiyor. Siz dilekçeyi gönderin, prosedürü tamamlayıp af yetkimi kullanayım” diye haber gönderdi. Ancak Erbakan, “Hukuki süreç henüz tam sonuçlanmadı” yanıtı verdi. Kulislere yansıyan bilgilere göre ise Erbakan, “Sezer tarafından affedilen biri” konumuna düşmemek için bu öneriyi geri çevirdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e gönderilen “af” dilekçesine ise henüz yanıt yok.
İşte budur eğer tam tersini yapsa idi.. Halkda az olan değeri tamamen biterdi..
halkta az olan değerimi? size sadece gülümsüyorum
Evet ben mi yalnış biliyorum ne kadar değeri... %2 kadar kabul edelim yıllar önce çok farklı noktada idi ancak şu anda değil..
hocaya değer vermekle saadet partisine oy vermeyi karıştırmayalım lütfen.. SAYGILARIMLA.... :-*
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2008, 20:45   #17
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Ama Erbakan Hoca bunu kabul etseydi, Sezer Erbakan Hoca'nın serbestliğini sağladığı için iyi itibar kazanıcaktı heralde...
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2008, 20:46   #18
Kullanıcı Adı
Matematik
Yine Ak partili arkadaşlarımız milli görüşçü birini almışlar aralarına. :o bence biraz daha hoş görülü olun arkadaşlar.
Matematik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2008, 20:46   #19
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Karıştırmayalım tamam ne kadar pekii Halkın kaç da kaçı Erbakanı seviyor.. Eğer ki bundan 1 sene önce saçma sapan şeylerle uğraşmasa idi bu halkın gözünde gerçekten çok değerli idi. Ama o başka yolları seçdi.. Siz buna rağmen halkın çok da değer verdiğini söyleyemessiniz.. Keşke Erbakan bir noktadan sonra siyasetle uğraşmasa idi..

İşde o zaman halkın gözünde yüksek bir yerdeydi..
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2008, 20:47   #20
Kullanıcı Adı
Berika
Alıntı:
Objektif Nickli Üyeden Alıntı
Yine Ak partili arkadaşlarımız milli görüşçü birini almışlar aralarına. :o bence biraz daha hoş görülü olun arkadaşlar.
kendi gelip giriyor malesef :o

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)