![]() |
#11 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Dün ve bunun gibi birçok gün gözyaşları süzüldü gözlerimden bu mesele yüzünden .Sadece başörtülü olmak yetiyor insanları harcamak için.... Tabi ki yaptığımız Allah tarafından İnşaAllah kabul ve takdir görür.Ama insan bu dünyada da birşeyleri tercihleri doğrultusunda başarmak istiyor.sırf birilerinin keyfi için hayatımızın şekil değiştirmesi nefse çok ağır geliyor. Özellikle bunu daha kampüsün bahçesine varmadan başını açmak zorunda olanlar bilir.Başa gelmeden anlaşılacak birşey değil ....
![]() Allah razı olsun paylaştığınız için (+) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Ayyy ALLAH razı olsun canım okuduğun için . . . Bu aralar hep makale ve köşe yazıları okur oldum ister istemezde okuduklarımı paylaşıyorum :-[ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Ama eminim ki, mutlak adalet sahibi adaletini geciktirmeyecektir. İnananlar olarak üstün olan bizleriz. Hakk aziz, batıl zelildir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() bu konuda okadar zorluklar çektim ki rabbim her seferinde sabır verdi umarım bundan sonrada sabır veriri cümlemize...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() her iki durum içinde zor..
Birisi başını açmayı kabullenemez üniversiteye gidemez..Birisi kabullenmesede yapmak zorunda olduğunu düşünür açar ancak ruh halinde muhakkak zorluklar yaşar,kırıcı bir durumla karşı karşıya gelir.. Ben açmayanlardanım ama yakın arkadaşlarım her geldiklerinde ağlarlardı o durumda olmasak dahi anlamak zor değil..Rabbim ilahi rızası üzere yaşamayı birgün nasip eylesin bizlere inşaallah..engeller olmaksızın.. Rabbim sizin ve sizin durumunuzda olanların yardımcısı olsun.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|