06-25-2008, 11:45 | #1 |
En Sevdiğiniz Unutamadığınız Şarkı Sözü
sil gözünün yalnızlığını o an fısılda duvarlara adımı bin bıçak var sırtımda biniylede adaşsın her biri hayran sana..!
EMRE AYDIN sizin??
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-15-2008, 14:50 | #2 |
en sevdiğiniz unutamadığınız şarkı sözü
çok var aslında ama aklımda daima kalan şarkı rahmetli barış manconun gülbebeğim şarkısı benim için çok önemli
|
|
07-15-2008, 14:51 | #3 |
Tarkan- Dön Bebeğim
|
|
07-15-2008, 14:57 | #4 |
cengiz imren = senden sonra kimseyi
bilsen nasıl sevmiştim nasılda güvenmiştim insan gibi yüzüme gülmedin |
|
07-16-2008, 01:26 | #5 |
Ortasında kalbimin
Bir yer açtım senin için İstersen sonsuza kadar Gelme yine ben beklerim Kıraç'ın hiç unutmayacağım şarkılarından hala dinlerim gerçi okadar da oldaı sanırım çıkalı ama olsun.... |
|
07-16-2008, 13:45 | #6 |
Elvedayla Süslenmiş Bir Yarının Dünündeyim Kim Bilir Belki Doğmamış Melekler Rolündeyim Keşkelerle Dolu Son Baharın Demindeyim Bilinmez Yolların Özleminde, Tam Önündeyim. |
|
08-16-2008, 01:00 | #7 |
Baris Manco sarkilari cok güzel
unutmaki dünya fani veren ALLAH alir cani ben nasil unuturum seni Can bedenden cikmayinca |
|
08-16-2008, 01:02 | #8 |
de get yalan dunya
|
|
11-18-2008, 22:00 | #9 |
|
|
11-18-2008, 22:21 | #10 |
(Hac'a O mübarek topraklara dün yolculadağım ANNEM,şimdiden burnumda tütüyor ve 45 günün nasıl geçeceğini bilemeyerek ,aklıma gelen en sevdiğim şarkının sözlerini gözlerim dolu dolu yazıyorum...)
ANNEM Hani eski zaman masalları anlatır Hüznümü huzura dolarsın Kaşım gözümden çok içim bir parçan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın Ama bil ki ben de parçalandım Annem ben senin yanına kalanım Annem annem Sen üzülme Sözlerin hep Yüreğimde Annem annem Gel üzülme Ben hala senin Dizlerinde Uzayan sohbet gecelerinde Rolleri unutur dost oluruz Bizi bağlayan bu kan değil yalnız Annem biz birbirimize kalanız Ben kararlı uçarken yolumda Sen çatık kaşlarının altında Her yeni güne sevgiyle başlarsın Annem sen benin yanıma kalansın Candan ERÇETİN |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
en, sevdiğiniz, sözü, unutamadığınız, şarkı, şarkı sözü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|