06-29-2008, 16:04 | #1 |
İsrail Saldırısa Ne Olacağını Biliyor!
'İsrail saldırırsa, ne olacağını biliyor'
İran Dışişleri Bakanı Muttaki, İsrail'in nükleer programından dolayı İran'a saldıracak durumda olduğuna inanmadığını söyledi. Muttaki, "Bu tür bir hareketin sonuçlanının ne olacağını çok iyi biliyorlar" diye konuştu. İran Dışişleri Bakanı Manuçer Muttaki İsrail'in bu ay başlarında hava saldırısı hazırlığı yaptığı iddialarının ortaya çıkmasının ardından İran'a yönelik bir saldırı olabileceğine dair spekülasyonlar artmıştı. Tahran'da gazetecilere açıklamalarda bulunan Muttaki, bu tür bir ihtimali reddetti. İsrail'in 2006 yılında Hizbullah ile yaşadığı savaşın sonuçlarıyla hala uğraşmakta olduğunu belirten Muttaki, aynı zamanda "Ortadoğu bölgesinde gayrimeşru olmanın acısını da çektiğini" ifade etti. Muttaki, saldırı ihtimali sorulması üzerine verdiği cevabında "İşte bu yüzden Siyonist rejimin bu tür bir maceraya atılacağını düşünmüyoruz" diye ekledi. habervaktim
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-29-2008, 16:05 | #2 |
Sizde IRAK gibi foss çıkmayında..
|
|
06-29-2008, 16:11 | #3 |
ırak gibi olacaklarını düşünmüyorum...
iran da ıraktaki gibi bir ortam yok...ve saddamın o dikta yönetimi de yok... saddam işlediği cinayetleri ve yaptığı katliamların cazasını çekti... israilin irana saldıracağına inanmıyorum ..korkaklar ama...abd yi köpek kızıştırır gibi kızıştırıyorlar.. |
|
06-29-2008, 16:12 | #4 |
Eğer İsrail İran'a saldırsın büyük savaş çıkar buna bizda dahil oluruz artık bizim safımızda kimler olur merak ediyorum dost-düşman belli değil herkesin gözü ülkemde..
|
|
06-29-2008, 16:54 | #5 |
Biz şuan psikolojik savaşla boğuşuyoruz.Gerek basın gerekse siyasette olan bitenlerle.
Tsk nın güvenilir olup olmadığını dahi bilmiyoruz. Afganistanın %20 si taliban kontrolüne geçti,Irakta abd neye uğradığını şaşırdı ve ingiltere askerlerini yakında o bölgeden çekicek,israil Lübnan'da binden fazla askerini kaybedip ezildi.Hamas askeri bakımdan git gide güçleniyor.Yeni bir savaş israilin yok olmasını,amerikanında ekonomik kirize girip çökmesini sağlıcak,bence :-* Suriye üç maymunu oynamaz inşaAllah. |
|
06-29-2008, 16:55 | #6 |
irana gittikçe hayranlığım artıyor bu ne korkusuzluk bune cesurluk harikasınız .. mükemmell.. iran fan :D
|
|
06-29-2008, 16:57 | #7 | |
Alıntı:
|
||
06-29-2008, 16:58 | #8 | ||
Alıntı:
|
|||
06-29-2008, 16:59 | #9 |
Allah israilin sonunu İnşallah İran topraklarında Farisilerin eli ile verecek....
|
|
06-29-2008, 17:03 | #10 | |||
Alıntı:
Örneğin Kerbela olayı. vs. vs. Ama şu varki bu saatten sonra Ümmet tek bilek olmazsa zulüm başımızdan eksik olmaz. İsrailde herhangi bir müslüman ülkesine saldırı açarsa ben kendi adıma seve seve giderim.Eğer zulme baş kaldırmazsan senin onlardan eksiğin yoktur. |
||||
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|