![]() |
#21 |
![]() Sen bana iyice tanıdık geldin kardeşim. Yine aynı vurgular başladı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Polis gayet tabii nefsine yenik düşüp pkk lısın diyerek masum birini vursa o kişi yada yakınları hakkını arayabilir
Bu açıdan düşününce normal ama pkk lı olduğu kanıtlanmış birinin eylem hazırlığındayken vurulması felan suç olmaz emin ol... ![]() Ayrıca Ne Mutlu Türk'üm diyene lafına karşılık isteyenlerde ne mutlu Kürdüm diyebilir..Onun ırkı oysa gurur duymak ve vurgulmak hakkı...Burada bir suç göremiyorum... Ben Türklüğümle gurur duyuyorumda Kürt niye kendi ırkını korumak ve gururlandırmak istemesin? Neyse karıştırdın ortalığı iyice... (: |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
1 Asker bir pkk lı vurursa peki onun pkk lı olduğunu nerden biliyoruz.. Kafasına göre birisi birisi çıkar ve o pkk lıydı ondan vurdum derse nasıl inanalım.. Ab yasaları hukuk insan haklarını getiriyor sen anlarsan tabii. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
![]() Alıntı:
Yeni şeyler öğrenmek için de bir hedefin olmalı, olanla yetinmek "ahmakça"dır. Değil mİ? ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
![]() Alıntı:
dagda sana silah sıkan pkk lıyı vur daha sonra mahkemede yargılancaksın . su an ki kanun bu sıkıyonetimide kaldırdık oralardan daha sonra bayraklarımız yakılmaya basladı... ab uyum yasalarını aynen alıyoruz ne guzel degilmi? hangi ab ulkesinin pkk sorunu var? biz onların yasalarını aynen almamamız icin onlar gibi etrafımızdaki ülkelerin bizim ülkemiz üstünde gözü olmaması lazım gerci apo nun yakalandıgı ulke kıbrıs ab uyesi yunan yetkililerinin senelerce verdigi acık destek varken bu ab yetkilileri bize hayırlı birsey verirmi diye de sorgulamak lazım kendimizi orduyu yıpratanlar Baska tsk varmı? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
![]() Alıntı:
+ 1923 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
![]() Alıntı:
![]() ![]() O sizin demeye çalıştığınız şey de devlettir. Katalanlar ırktır İspanya devlet mesela ;) + 22072006 |
||||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|