07-13-2008, 19:43 | #1 |
"Bu Takım Bizi Heyecanlandırıyor"
Dünya Takımı Olacağız
Trabzonspor başka transfer düşünüyor mu, kaleci Sylva'nın durumu ne olacak, Zafer Yelen'de son haberler ne? Yönetim Trabzonspor'u beğeniyor mu? Rakiplerle mukayese edildiğinde teknik durum nasıl? Trabzonspor'da kafile başkanlığını Dr. İhsan Alioğlu'ndan devralan Genel Koordinatör Kenan Sönmez, bordo mavili kulüpte daha önce de görev yaptığını belirterek “Gördüğüm en verimli ve heyecanlı kamp bu” dedi. Sönmez, takımda herkesin kardeş gibi hareket ettiğini dile getirerek “Oyuncularımızın teknik heyetle ve birbirleri ile ilişkileri mükemmel. Çalışma tempolarına da hayran kaldık. İnşallah bir sakatlık olmadan hazırlık maçlarına ulaşır ve lige galibiyetlerle başlarız. Rakiplerimizin bizim tempomuzda olmadıklarını söyleyebilirim. Bu takım bizi bile heyecanlandırıyor” diye konuştu. Bu heyecanı kampa gelen taraftarlarda da hissettiklerini dile getiren Sönmez, “İyi transferler yaptık. Marka değerimiz yükseldi. Dünya kulübü olma yolunda iyi bir adım attık. Transferin sonu yok. Yine takviye yapabiliriz. Zafer Yelen bir son dakika pürüzü çıkmazsa bugün yarın gelebilir. Ayrıca Sylva için de yönetimimiz karar verecek. Gelirse kampa almazlık yapmayacağız. Gelmezse de bir kaleci daha düşünebiliriz. Tecrübeli bir kaleci bize güç katar, olmaz demeyiz” değerlendirmesini yaptı.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-13-2008, 20:12 | #2 | |
Alıntı:
Bu cümlede sanki bir gariplik var |
||
07-13-2008, 20:15 | #3 |
Biraz fazla evhamlısın gibime geliyo 8)
|
|
07-13-2008, 20:18 | #4 |
"kampa almazlik yapmayacagiz degil, almamazlik yapmayacagiz" olmali 8)
|
|
07-13-2008, 20:21 | #5 |
Anladım, ama emin olamadım. Almazlık yapmayacağız demek, alacağız demek anlamına gelmiyor mu en nihayetinde?.. Taraftarlarımızın, oteli basmasını bir değerlendirebilir miyiz? Yiyecekler futbolcuları ya. Ben o haber başlığını abartmadım, sahiden basmışlar kampı, odalarına girmeye çalışmışlar. :D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|