![]() |
#111 |
![]() 5 defa banladım yahu ...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
![]() Şİmdi biri daha gelirse şaşmayın
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
![]() Bu arada silinen hitabe değildir. Sadece banlanan üyelerin mesajı silinir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
![]() bu hitabeyi buraya yazmakla ATATÜRKçü olunsaydın ooooooooooo :D :D benim söylediklerimle ben bunun bir bağlantısını çıkaramadım :o :o bence sen bana sorduğun soruları ilk olarak kendine sor ! senin okuman yazman varmı ? yada anlayabilme yeteneğin ? bir düşün istersen tabi düşünebiliyorsan ! ben sadece sizin derdine düştüğünüz cumhuriyet yönetiminin bir getirisi olarak Ak Parti hükümeti başta ! anlamışsındır umarım ! sanırım mesaj böyle daha uygun oldu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
![]() Cin isi Alemeti farika da var, su konuyu takip edenleri hic gözüm tutmasi bunlara topluca katliam yapmak gerekir
![]() |
|
![]() |
![]() |
#116 |
![]() Lütfen gereksizin mesajından alıntı yapmayalım.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
![]() Dakika 1 gol 1...
Ben bu işin uzmanıyım be 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
![]() o neydi be...Yazdıklarına bakıp gülüyodum sadece. Gereksizlik yapmaktan ne anlıyolar yok... çekmişler canım....:D :D :D
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
![]() Daha geçen yıla kadar, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi 3 büyük şehirde de Tuncay Özkan önderliğinde mitingler düzenlendi. Ama nasıl düzenleniyor. Meydana 1 milyon kişi topluyorlar, bunlardan 300.000 kişi hariç diğer 700.000 kişilik kitle, Türkiye'nin çeşitli illerindeki vatandaşların zorunlu bir şekilde getirilmesiyle oluşuyor. Genelkurmay başta olmak üzere bazı devlet resmi kurumları bünyesinde görev alan çoğu kişi, bu kurumların bu mitingi zorunlu göstermesiyle, zorunlu bir şekilde de İstanbul ve İzmir meydanlarına konvoy eşliğinde katıldı.
Samsun'da oturan, Kayseri'li eski bir komşumuz vardı. AK Parti'ye oy ve gönül verdiği halde seçimlerden bir müddet sonra Kayseri'ye geldi. Çağlayan mitingine hanımıyla birlikte katıldığını bildirdi. Nedenini sorunca 'Hadi ne yaparsın? Katılmasan ekmek elden gidecek, katılsan o zihniyetin içinde olmam içime hiç sinmiyor. Ekmeğimden olmamak, benim için öncelikti ve o zihniyetin içinde olmayı seçtim' dedi. Kendisi Genelkurmay bünyesindeki OYAK Bank'ta görev yapıyordu ve bir kısım personeli zorunlu götürdüklerini söyledi. Durum budur. 1 Milyon küsüratında kişiyi memleketin 4 bir yanından toplayıp getirerek, sonra 2-3 boyutlu kesimlerden fotoğraflar çekip dergi ve gazete manşetlerinde 'işte Laikliğin gücü' diye nara atan Ulusalcı zihniyet. Eğer bir grup ya da bir kesim; kendini böyle sokak ve meydanlara atıp, bununla birlikte naralar atıyorsa, belli bir kesimi eleştiriyorsa, bu o kesimin son çırpınışları olduğunu gözler önüne serer. Ama 15 Temmuz'daki Kazlıçeşme mitingini unutamam. 1,5 milyon insanın kendi gönlüyle, iradesiyle katıldığı dev bir mitingti. İşte Cumhuriyet Mitinglerine verilen en devasa cevap buydu. Zaten Cumhuriyet mitingleri düzenlendiği günler itibariyle, halkın damarına basmış ve halkta bunun cevabını meydanlarda, en önmlisi Kazlıçeşme'de ve genel olarak ta seçimde vermişti. Şimdi ki miting düzenleme planlarına gelince, artık millet bu tip Ulusalcı mitinglerine eskisi kadar rağbet göstermiyor. Artık Tuncay Özkan'ı görüyoruz; Büyükşehirler'de düzenlediği mitinge parmakla sayılacak kadar insan geliyor. Çünkü, 1 yıl içinde yaşanan 2. büyük iktidarlık, kapatma davası, başörtüsü meselesi bir çok olayın seyrini değiştirdi. Büyük kutuplaşmalar oldu. Halkın büyük çoğunluğu artık kimden yana olacağını biliyor. Tuncay Özkan yerin dibine girdiğine göre Sabih Kanadoğlu hayli hayli girer. Onlar istediği kadar irili ufaklı miting düzenlesin, bizim çoğunluğumuz ve otoritemiz belli. Yeter ki biz ayaklanmayalım 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|