07-19-2008, 17:35 | #1 |
Galatasaray'da Fernando Meira iddası ...
Bild'den 'Meira' iddiası
Alman Bild gazetesi, Galatasarayımızın, Almanya Birinci Ligi takımlarından Stuttgart'ta oynayan Portekizli Fernando Meira'yla ilgilendiğini yazdı Alman Bild gazetesi, Galatasarayımızın, Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından VfB Stuttgart'ta oynayan Portekizli Fernando Meira'yla (30) ilgilendiğini ve kendisine 3 milyon Avro teklif ettiğini yazdı. Haberde, Meira'nin VfB Stuttgart'a, takımdan ayrılmak istediğini bildirdiği ve Galatasaray'a transfer olacağının konuşulduğu belirtildi. VfB Stuttgart'ın, Meira için 6 milyon Avro transfer ücreti istediği ifade edilen haberde, Galatasaray'ın ise 3 milyon Avro teklif ettiği kaydedildi. Meira'nın şimdilik İntertoto Kupası'nda Ramenskoje'ye karşı bir maç yapacak olan VFB Stuttgart takımıyla birlikte Rusya'ya gitmediği bildirildi. Kaynak: AA
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-19-2008, 18:32 | #2 |
Allahım yeter midem bulandı haberlerden gelcekse gelsin yani
|
|
07-19-2008, 18:38 | #3 |
:D :D :D
Haklısın artık kim gelicekse gelsin ... :-X |
|
07-19-2008, 18:39 | #4 |
Valla insan bi gıcık oluyor beceriksizliği üstünde yönetimin bayılcam valla :D
|
|
07-19-2008, 18:44 | #5 |
Sıktı artık, bir an önce bitsin.. Ali Lukunku mu kim geliyosa gelsin. Yeter yaaa.. >
|
|
07-19-2008, 18:50 | #6 | |
Alıntı:
|
||
07-19-2008, 18:55 | #7 |
Alınıdığı zaman çok takmıştım.Bir sürü haber haber çıkmıştı yıldız alacaz diye.Sonuç... >
Bu işin sonuda böyle olacak gibi bir his var içimde... > |
|
07-19-2008, 19:02 | #8 |
Ali Lukunku iyidi ya ben beğeniyordum :P Bu sene transfer yapmak için oyuncu alınmıyor eminim iyi isimler gelicek ... Ama transfer çok geçikti ... >
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|