07-27-2008, 20:02 | #11 |
emre:galatasaray taraftarından tepki almadım(peeehhhh)
;) ;) ;) ;) ;)
|
|
07-28-2008, 03:32 | #12 |
klasik olcak ama samiyen derbisi.... merakla bekliyorum.. ultraslana başarılar diliyorum o maçta.. ;) |
|
07-28-2008, 03:37 | #13 |
pOLİ sen artık tedavisiz vakaasın sana ne desem boş bu hakaretlerinin site yöneticileri tarafından silinmesini rica ediyorum.Karektersiz bilmem ne ne oluyorsun yani.Binlerce taraftarı var o klübün sen nasıl bütün karektersizler o formada falan dersin
Holiganlaşıyor musun? Anlayamıyorum bu nefreti ve yöneticilerden rica ediyorum |
|
07-28-2008, 19:51 | #14 |
Karşımda olsa çok güzel bi " hadi len " derdim ama...
Gel bakalım Sami Yen'e n'oluyor! > > > > > |
|
07-28-2008, 20:36 | #15 | |
Alıntı:
|
||
07-28-2008, 20:48 | #16 |
poli 'ye katılıyorum her şekilde doğru diyor. Ne yani Tümer geldi fenere ne oldu Kezman dan fırsat bulacak diğer isimlerden fırsat bulacak da oynauyacak. Beşiktaş ta yıldızı parlıyordu fenerde ne oldu. Çarşı tarafından eleştirilere maruz kaldı derbi boyunca hep. Aynını Emre de görecek şimdiden acıyorum ona. Ben bir zamanların Galatasarayı'nı seviyordum sempatim vardı o zaman Galatasaray'da emre de vardı hakan ünsal, hakan şükür, okan ve de hasan şaş gibi isimler süperdi tam bir Türk takımıydı. Ama olmadı Emre yanlış yaptın Ben Bir Beşiktaşlıyım ama Galatasaray'a karşı hep sempati duymuşumdur ama Emre çok kişiye bu transferi ile yanlış yaptı dışarıda oynasa daha iyiydi.
Karaktersiz furbolculara sahip fener Türk takımı olmaktan çıkmış neden karaktertsiz al size bir örnek Rıza Çalımbay teknik direktörümüzdü. Tribunde Kapıcı çocuğu diye dalga geçilmişti insafsızca hakaret vari sözler sarfedilmişti Hocamız için. Fener böyle işte. Beşiktaş da ise şu yazılmıştı karşılık olarak ve anlam ifade ediyordu Çarşı >>> Biz Savaşa ve Fenere Karşıyız! |
|
07-28-2008, 21:01 | #17 |
emre'nin hiç internete girmediği belli oldu :D
sen bir galatasaray taraftarıyla karşılaş bak bakalım ömründe hiç öyle nir tepki gördünmü |
|
07-28-2008, 21:03 | #18 |
ortamı sakinleştirme amacında.
|
|
07-28-2008, 21:05 | #19 | |
Alıntı:
Konu çok uzadı sanki ; neyse fenerde Emre'ye başarılar ..... :-\ |
||
07-28-2008, 22:40 | #20 |
Bunun sonucunda para alıyor niye tepki alsın ki,Almalı mı :o
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|