![]() |
#121 | |
![]() Alıntı:
niyee ak parti chp,mhp,dsp,dp ile sert tartışabilir de sp ile tartışamaz mı? siyasette duygular konuşmaz ;) |
||
![]() |
![]() |
#122 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
![]() ya noluyor arkadaşlar çok gerilmiş 2 tarafta bence artık bu konuları tartışıpta birbirimizi yormasak....(hayır yani gittikçe 2 tarafta birbirine hakaret edici sözler ediyor fakat yalnızca 1 taraf uyarı puanı alıyor) çok adaletsizce...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
![]() şuna bak ne hale geldik yani...gören de bir sol ile bir sağ parti tartışıyor zanneder....üzüldüm doğrusu...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
![]() bütün konuyu okudun mu :o
|
|
![]() |
![]() |
#126 |
![]() birileri buranin ak parti forum oldugunu sp liler dahil kimsenin ayricalikli olmadigini bilmelidir.. ancak bazilari nedense ak partinin basarisini hazmedemiyor, gecmisteki defterleri karistirip partimize laf atmaya calisiyorlar..
kimse kusura bakmasin sp liler gelecek burada partimize, basbakanimiza, bizlere yalan, iftira ve camur atacak ya biz ayni yoldayiz, eskiden beraberdik diyerek onlara göz yummayiz.. bir kez daha altini ciziyorum benim icin muhalefetin chp si, sp, si, mhp si yoktur benim icin muhalefetin erdemlisi vardir bakiniz iki isim vereyim siteden kemalist59 ve hun_yabgu arkadaslarimiz farkli görüslerden ama onlar hic bir zaman bu sahsiyetlerin yaptigi gibi iftira, camur ve yalanla siyaset yapmadilar o yüzden farkli görüste olmalarina ragmen sitede seviliyor,yorumlarina deger veriliyor ve tartisilmaya deger bulunuyorlar.. ama yukaridaki sahsiyetin tartismalarina Allah rizasi icin bakin, sanki 6 yasinda bir cocukla tartisiyoruz bilgiden yoksun, saygi dersen hic yok, iftira girla gidiyor, tartismaktan cok karsidakine laf koymanin pesinde böyle birinin ne kendisine faydasi olur ne davasina faydasi olur sonra laflari yiyince bana laf söyleyin davama degil diyor.. buyrun devam edin bakalim! |
|
![]() |
![]() |
#127 |
![]() Mümkün olduğunca, elimizden geldiğince sabır ve adalet tarafında olmaya çalışıyoruz. Adalet sorgulatacak konumu geldiğimde konumumu terk etmeye hazırım. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
![]() Alıntı:
bakiniz forumun ismi nedir ak parti forum o halde burada ak partililerin önceligi vardir bunuda sanirim farkli görüslerde olanlar bunu dikkate alarak buraya üye olmustur!.. ayrica madem yüreklisin, madem yigide hakkini veriyorsun ablanin yapamadigini yap ve o sahsiyetin bir bayana "kiviriyorsun" demeseni kinada bizde samimiyetine inanalim ;) |
||
![]() |
![]() |
#129 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#130 |
![]() Bişey söyleyip gidiyorlar ya sinir oluyorum >
![]() |