AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-28-2008, 17:36   #181
Kullanıcı Adı
parabol
Standart SP kapatmaya karşıyız !!!
Alıntı:
Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bunu çok istersiniz ama benden hakaret çıkmaz boşuna geliyosun üstüme..
peki benim banlanmamı isteme sebebin ne
hakaret edenler bile bana daha samimi geliyor
ozaman sen hakarete alışmışsın kusura bakma..
ben samimiyim asla inanmadığım ve yapmak istemediğim bişeyi yapmam ;)
Ayıp oluyor ama...
işte bir grup olmuşsunuz...almışsınız karşınıza beni..1 yılım doldu yenimi kötü oldum..
halen ayıp eden benim...şaşıyorum size
Lütfen ben kimseyle birlik olup kimseyi karşıma almam ne seni tanırım kişisel olarak ne berikayı....Ben sadece usluba kızdım...Berika değerli bir üye hakarete alışmıssın ne demek oluyor bu da bir hakarettir..aynı şey sana söylesende onada kızardım...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-28-2008, 17:37   #182
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
koyu bir AK Partili olarak gözlemim; forum içinde sanki SP lilere biraz sert davranıyormuşuz gibi geldi bana :-\

çok çabuk banlıyoruz. haddime değil belki böyle söylemek ama sadece görüşümü belirtmek istedim.

hakarete varan tartışmaların hiç kimseye faydası yok. biraz daha sağduyu en büyük temennim.

AK Partiye her şey söylenirken ne zaman destek olmuşum gösterir misin ?

Berika: bu konulara karışmak istemiyorsanız konuya gelmezsiniz?

konuya karışmak istemişim ki yorumumu yazmışım?? konuya gelip gelmeyecegimi müsade ederseniz kendim belirleyeyim?

çok yumuşak mesajıma bile gereksiz bir cevap yazıyorsun. ben sadece hakaretlere varan tartışmalara karşı olduğumu belirttim. forum hoşgörülü fakat SP lilere bu kural pek işlemiyor gibi geldi. bu benim gözlemim. bazı faşist üyelerin öyle mesajları var ki onda birini başka biri yazsaydı forumdan ömür boyu men cezası alırdı heralde.
:-* :-*
evet çoktan banlanması gereken birisi mesela..

o da yönetimin hoşgörüsünden hala burada

buna neye göre karar veriyorsun?? hiç hoş değil böyle bir cevap?

neden banlanmasını düşünüyorsun? SP li olduğu için mi?

hiç bir zaman ümmü selemenin hakaretvari bir mesajına rastlamadım. çoğu kişi tarafından da seviliyor. 'en'lere bakın ümmü selemenin ismine çok rastlarsınız. sınırımızı aşan sözler sarfetmeyelim.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-28-2008, 17:37   #183
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
İkinizde değerlisiniz..Kırılan olmasın
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-28-2008, 17:38   #184
Kullanıcı Adı
Demokrat
kraldan cok kralci olan yalakalari oldum olasi sevmem
Alt 07-28-2008, 17:38   #185
Kullanıcı Adı
eddie
Alıntı:

üye saadetliyse tabiki kendi partisini övecek. bunu yaparken elbette aşırıya kaçmamalı. başka partiye saldırmamalı. ben burda (reelde) milli görüşçülerle sürekli tartışıyorum. hep seviye ortamında geçiyor sohbetlerimiz. milli görüş yeniliğe kapalı olduğu için bugün %2.5 larda kalıyor. birçok yanlış işler yaptılar. bunlar tartışılır, saadetli bir üye de kalkıp ak partinin kendince gördüğü yanlışlarını belirtir. bizler çürütmeye çalışırız. böylece her iki tarafta daha faydalı biçimde bilgilenmiş olur.

sp lilerin nickini görünce bile tırsıyor bazılarımız. AK Partinin de bir zamanlar milli görüş gömleğini giydiğini unutmayalım. başbakanımızın çok sevdiği erbakan'ın adını oğluna koyduğunu da.. ben burda milli görüşü savunmuyorum. fakat bir zamanlar bizim de giydiğimiz gömleği hala üstünde tutanlara da biraz daha saygılı olalım.
kesinlikle aynı görüşteyim.. aynı gömleği giymek şart değil ama saygılı olmalı.. iki taraf da çok acımasız ve kırıcı yazıyor bence
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-28-2008, 17:38   #186
Kullanıcı Adı
Berika
murat emin kaç gündür buradasın güldürme beni :-X

Alt 07-28-2008, 17:39   #187
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Sevgi ve hoşgörüyü şiar edinmişimdir. Ama hoşgörü ve sevgi sadece insan temelli olunca, su istimalde olabiliyor. Çok sabırlıyımdır ama su istimali sezersem karşılıksız kalmaz.

Gelelim banlanan arkadaşın nedenine ... O arkadaş tarafımca defalara uyarıldı. En sonunda uyarı puanını arttırdım. Baktım ki deva mediyor. Bu sefer beni de hedef alarak devam etti. Özelden sorduğum osruları yanıtsız bıraktı. Kim diyebilir ki; söz hakkı vermedin ? Gelince kendisi versin bunun cevabını. Forumda varolma nedeni fayda eksenli olmalı. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama saygı duymak zorunda. Amacın dışındaki davranışlar asla yakışıcı olmuyor. Forumun adına da dikkat etmek gerek. Herkesi kucaklamaya çalışıyoruz amma herksete verilen değerin farkında olmalı ki; aksi yöne sapılmasın. Bu aralar eleştiri almaya başladık nedense ... Bakın geçmişe hep tahammül sınırlı bir devamet sözkonusu oldu. Ama işin ucu koptu. Tavırlarını değiştir uayrısı yaptım en son . O da devam etti ben forumun huzuru adına buna izin vermem asla.

Ben her görüşten insanı severim. Görüş 2. palnda kalır. Sonuçta insandır. Siz taşa atana gül atan olursanız, hoşgörüye çağırısanız ekserisi dönüşün olumlu olur. Peki olumlu olmazsa ne olur? Olumlu olmazsa olumsuzlukların artmaması adına olumsuzluklara imza atanların olumlu bir şekilde uzaklaştırılması gerekir. Bu şahsi değil, forum adına yapılmalıdır. Bunların bilinmesi sizler adına olduğu kadar beni de rahtalatıcı olacaktır.

Saygılarımla ...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-28-2008, 17:41   #188
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı

Sevgili hoş görü abidesi levent hocam , ortamdaki hafif gerkinlik atmosferini dağıtsanız iyi olacak , biribirnden değerli kardeşlerim , birbirlerini istemeden kırıyor sanırım
abim benim bişey yazmamı bekliyolar istemeden değil...tetikteler
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-28-2008, 17:41   #189
Kullanıcı Adı
Berika
beni öyle herkes kıramaz
Alt 07-28-2008, 17:41   #190
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:

bana kalsa çokdan banlanması gerekirdi

ama bana kalmıyor ;)

allah'tan sana kalmıyor

bana da kalsa ilk seni banlardım heralde.

vakit gazetesi için kartel medyasının saçma sapan, yalan dolu haberini getirip başlık açtın. vakit gazetesinin haberi için "rezillik" dedin. kartel medyasıyla aynı şeyleri düşünmen ak partili için pek normal değil.

vakit gazetesi yazarı hasan karakaya için "küfürbazın teki" dedin.

vakit gazetesi ve yazarları yıllardır savundukları düşünce uğruna tüm yıpratmalara para cezalarına karşı gelerek hatta kapatılmasına rağmen varlığını sürdüren değerli bir gazetedir.

konumuz vakit değil daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. bende senin bir sp liye olan hışmını bir chpliye veya bir mhp liye karşı göremedim??

çankayalı olduğumuzda çok belli oluyor hani !!
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)