![]() |
#191 |
![]() arkadaslar icimizdeki asiri düsünceli pravakatörlere dikkat edelim, her sizdenim deyip her bulundugu ortami bulandiranlaar prim vermeyelim
![]() hosgörüye evet ama hakedene 8) |
|
![]() |
![]() |
#192 |
![]() ˙·٠٠•● Bu forumda bundan sonra Spli Ak Partili tartışması istemiyorum eğer bunun için birbirinizi kıracaksanız tek kelime ile ayıp edersiniz
Bundan sonra Forum üyeleri arasında tartışma görmek istemiyorum özelliklede eski üyelerimiz arasında Ha sözümüz uyarımız dinlenirmi orasıda meçhul umarım dinlersiniz bir büyüğünüz olarak bizi˙·٠٠•●••٠·˙ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
![]() Şahsi atışmalara döndü sanki konu..
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
![]() İki güzel abimiz bu kalitesiz uslup ve tartışma havasını güzel cümleleriyle hayli yumuşattılar...Bu havayı tekrar kirletmeyelim derim ben....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
![]() Murat Emin
birincisi ben küfürbaz demedim ikincisi vakiti haber yapan gazeteyi haklı bulmadım.Ben vakit okuruyum zaten. üçüncüsü öyl olsa bile seni ilgilendirmez. iftira atmak da üstüne yok bakıyorum snin g,ibi biri olmadığım için şükrediyorum |
|
![]() |
![]() |
#196 | ||
![]() Alıntı:
bu konuyla o konunun ne alakasi var arkadasimizin kisisel tercihi üzerinden onu hedef tahtasina oturtman icindeki cekememezliginden kaynaklaniyor herhalde!.. bu konuyu bile iki dakikada provoke ettin, alakasiz mesajlar yazarak insanalri birbirine düsürdün, yönetimi elestirerek otoriteyi sarstin.. ne desek bos böyle düsünenlerin sayisi azaldikca hosgörü tavan yapacaktir 8) |
|||
![]() |
![]() |
#197 |
![]() ˙·٠٠•● Konuyu kilitlermisiniz lütfen ˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
![]() Alıntı:
kaç gündür burda olmamla konumuzun ne alakası var çözemedim :-\ komik bir şey söylemedim. ben sadece hakaretlere karşıyım dedim. sen kalkıp niye ak partiyi savunmuyorsun diyorsun. ben birbirimizi kırmayalım diyorum. sen kalkmış niye saadeti savunuyorsun diyorsun? biraz daha olgun mesajlar beklerdim senden. forumdaki yetkinin sana vermiş olduğu havayla konusuyorsun? yok şu banlanmalıymış yok şuna hoşgörü gösterdik felan filan? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
![]() Konu kilitlenmiştir. Neden seviyeli bir tartışma yapamadığımızı da düşünelim lütfen.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
![]() Arkadaşlar bu forumun kuralları var
1.Hiç kimse kimsenin şahsına hakaret edemez. 2. Mesnetsiz iddalarla kişilere iftira atmazsınız.Belgeleriyle yalan söylendiği ispat edildiği halde hala devam edenler var.Gereken yapılacaktır. 3. burası AKPARTİ forum sitesi.Burada chp,mhp,bbp,sp,ödp,dsp,dtp gibi tüm pasrtiler muhaliftir.Ak Parti dışında parti reklamı yapmak yasaktır! 4.Saygılı muhalif üyelerimize gereken saygı gösterilir.Örnekleri de mevcuttur.Ama bilmem kaçıncı kez gelen ya da hiç gitmediği halde konuyu karıştıran provakatör arkadaşlara sabrımız azalmaktadıır.. Bu uyarılar çerçevesinde konuyu yeniden açıyorum...SAYGILI tartışmalar.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|