![]() |
#311 |
![]() Sıradakini alalım... 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
![]() Tüh bak göremedem haber falan izleyemdim bugün....Turşu satıyodur yüzü nolsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 | ||
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
![]() Haberi askeri kampta kocaman lcd karşısında aldım...Tüm gün haberi alcam diye denize bile girmedim....
Haber açıklanınca arkamdan bir kadın bir feryat bastı "Allah kahretsin yaaa" şeklinde bende dönüp "olması gereken oldu hanımefendi dedim" İnanın o anda subay astsubay ve eşleri öyle bir baktılar ki hayatımın tehlikeye girdiğini düşündüm bir an... :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
![]() ben yazdiklarindan yola cikarak yorum yaptim... neresinden tutsak elimizde kaliyor bu arada milletin imanindan, parasindan sanane
![]() |
|
![]() |
![]() |
#317 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
![]() Sayfalar dolusu tez yazabilirim şuan bu konu hakkında ama " Allah c.c. hakkımızda hayırlısını bizlere nasib eylesin " demek şuan itibari ile yeter gibime geliyor.
Ergenekon operasyonu ile belini büktüğümüz derin devletin, bu karar ile dizlerini de kırmış bulunuyoruz. Velhasılı kelam, " Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es... " VesseLam ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
![]() Alıntı:
ben de metroda çığlık atınca kadının biri şimdi sana ne faydası var bunun dedi :D adamın biri de cidden mi deyip telefona sarıldı... keşke güngörendeki olay olmasaydı da kutlayabilseydik ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
![]() Alıntı:
seni görmek çok güzel, hele ki sevincli bir günde ikinci bir sevinç sebebi oldun ;) hoş geldin ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|