![]() |
#1 |
![]() Forumdaki hükümete ve Ak Parti lilere yapılan tüm eleştiriler hakaret sayılıyor ve konu kilitleniyor.
Ve gerçekten bu forumda körü körüne bir fikri savunanlar var. gerçekleri görmekten çok aciz insanlar var. YAnlışa doğru diyenler var. ÖNceden abd karşıtı olanlar Erbakan'ın yanında BÜYÜK ŞEYTAN AMERİKA diyenler şimdi neden abd yi savunuyorlar. abdeye destek oluyorlar. Gözünüz görmüyorsada kulağınızdamı duymuyor kardeşler.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Arkadaşım mesaj sayın bile daha 3...Hangi ara forumu bu kadar inceleyebildin merak ettim doğrusu
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
#4 |
![]() mesaj sayıma niye takıldınki
konuya cevap versene |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Aynı konudan onlarca olduğu için olabilir,kurallara uymadığı için olabilir,gereksiz bulunduğu için olabilir,kopyala-yapıştır olduğu için olabilir,konuyu açan kişi pofpoflanmış olduğu için olabilir.
Mesela bu konuyu gereksiz bulduğumdan ve başlığı büyük harfle yazdığından dolayı silmek üzere kilitliyorum. Kuralları okuduktan sonra kurallara göre konu açarsan konular silinmez. Cevabını aldığını düşünüyorum. |
|
![]() |
#6 |
![]() Buyur de bakalım ne diceksen ;)
|
|
![]() |
#7 |
![]() sana sorayim o zaman sen neden defalarca banlandigin halde yüzsüz sekilde gelip ayni konulari aciyorsun hic mi delikanlilik yok sizde? neden tükürdügünüzü yaliyorsunuz!
|
|
![]() |
#8 |
![]() neden akpartiye ya da hükümete yapılan eleştirel mesajlar içeren konular kilitleniyor.
bunu öğrenmek istedim. yani hemen tükaka yapmanın mantığı ne böyle yaparak gerçekten soğutuyorsunuz insanı |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() küfür olamyan mesajlar silinmiyor uydurmayalım ![]() |
||
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||