08-18-2007, 00:10 | #11 |
ADD; Bayan Gül'ün örtünme şekli islama aykırı -dinle
sorun bakalım subhaneke yi bilio mu o örümcek beyinli abimiz >
|
|
08-19-2007, 01:17 | #12 | |
Alıntı:
|
||
08-19-2007, 15:29 | #13 |
yakında vaaz vermeyde kalkarlar ha cumhurbaşkanına ama yenisine nasılsa eskisi blydr herşeyi... >
|
|
08-19-2007, 15:45 | #14 |
doğru söylemiş sanırım nur suresinde ba$örtünün omuzlara kadar gelmesi ile ilgili bi ibare wardı(örtünsünler derken yani..)
günümüz bayanları özellikle gencler e$arpları we esarba uygun renklerle makyajları konusunda baya bi dikkat cekio hatta sacı acıkta olsa belki bukadar göze batmaz benim icinse reisicumhurun esinin basortusu sadece inat olsun die olsun istiyorum... |
|
08-19-2007, 18:50 | #15 |
Ağzı olan konuşuyor....
Vah vah daha bunlar derslerini almamışlar umarım, Sayın Gül Cumhurbaşkanı seçildiğinde dersleri tam olarak alırlarda bir daha bu şekilde saçma sapan konuşmalarla karşımıza çıkmazlar. "Pessimisticidea arkadaşımız doğru söylemiş demiş"... Bu söze katılma sebebi de bayanların eşarpları ile dikket çekmesi ama arkadaşım sonuçta her kapanan eşarbı ile dikkat çekmiyor.Senin gördüklerin çekiyor diyede herkezi aynı şekilde yargılayamazsın. Aslında kimseyi yargılamak sana düşmez.Herkez istediği şekilde kapanır. Sayın Hayrunnisa Hanım'da gayet şık ve yakışan bir şekilde kafasını kapatıyor ve köşkede en iyi şekilde yakışacaktır. Sonuçta burda ADD'nin savunduğu Hayrunnisa Hanım'ın başını örtme şekli değil onu kullanarak bir şekilde olayı sapıtmaktır. |
|
08-19-2007, 19:26 | #16 |
Esra bayan O cok bilmisliğinizi biraz yazdıklarıma yoğunlastırırsanız sölemek istediğimi daha net anlayacaksınz
benim dikkatimi cektiğide yok senin anlatmak istediğin anlamda bana kalsa umrumda diil ne yaparsa yapsnn Hayrunnisa janım dediğiniz bayan dememismiydi eğer eşim secilseydi (ilk secim icin konusuyo)türban daha modern bi hal alcaktı daa farklı filan buna ne gerek war madem örtüyosun Bu TAVİZ nicin?? |
|
08-20-2007, 00:29 | #17 |
geçenlerde biriyle tartışmamda add nin siyasi görüşü olmadığını iddaa ediyordu. bırakın siyasi görüşü adamlar tamamiyle siyasetin içinde
|
|
08-20-2007, 14:25 | #18 | |
Alıntı:
|
||
08-20-2007, 17:53 | #19 |
BUNLAR TARİHTE HEP VARDI.TAKİ HASAN SABBAHTAN BERİ.LAKİN O ZAMANLAR EBU CEHİL 1,HASAN SABBAH 1 TANE İDİ.GÜNÜMÜZDE MALESEF BİNLERCE.AMA HEP SUSULDU.ARTIK SUSMA DEĞİL KONUŞMA DEVRİ.BİZE DÜŞEN BUNLARI HER AÇIDAN BASTIRARAK AYDINLIK TÜRKİYEYİ YÜKSELTMEK.GELECEK NESİLLERE HER YÖNDEN ÖRNEK BİR ÜLKE BIRAKMAKTIR.
|
|
08-20-2007, 18:15 | #20 | |||
Ynt: ADD; Bayan Gül'ün örtünme şekli islama aykırı -dinle
Alıntı:
|
||||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|