![]() |
#11 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#12 |
![]() teşekkürler kafes 8)
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Teşekkürler ![]() |
||
![]() |
![]() |
#14 |
![]() kafes teşekkürler layık gördüğün için listene +
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() En Aktif Üye: ....... : kafes, ümmü seleme, politikacı, cartman
En Ciddi Üye: .......: ümmü seleme En Çok Rastladığınız Üye: .......: kafes, politikacı, düş, objektif, çilik En Fanatik Üye: .......: oturanboğa(tek geçerim üstüne fanatik yoktur) En Tatlı Başbelası üye: ....... : oturanboğa, duyguseli En Karizmatik Üye: ....... : kafes En Kibar Üye: .......: kafes, bilgi müdavimi, duyguseli En Komik Üye: .......: oturanboğa En Daimi Üye: ....... : ümmü seleme politikacı, kafes, ak kelebek En Paylaşımcı Üye: .......: hüdaverdi, akmehmetakif ![]() En Sevimli Üye: .......: politikacı, badeesna En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: .......:politikacı En Sabırlı Üye: ....... : yalçın En Sakin Üye: .......: yalçın,akkelebek,karaeşref En iyi İmza: .......: isaura, oturanboğa En iyi Nick: .......:oturanboğa, objektif En Efendi Üye: .......: yalçın, akkelebek, karaeşref En Milliyetçi üye: .......: hun yabgu En iyi Yorum yapan Üye: .......: oturanboğa, politikacı, yalçın, hüdaverdi, hipermuhafazakar_sağlıkçı En Kendine güvenen Üye: .......: politikacı, bilgimüdavimi En Anlaşılamaz üye: .......: ben(anlayan nasıl anlıyor bana da anlatsın ![]() En Anlaşılır üye: .......: kafes, yalçın En Yeteneğini yansıtan üye: .......: kafes Utanmasam kafes ve politikacının ismini her yere yazardım.. bu son enlerim.. zaten daha önce de sadece 1 kez hazırlamıştım. O liste daha kalabalıktı.. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]() canım benim teşekkür ediyorum sana. :-[... ama bu son enlerim derken?
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#18 |
![]() ay benimde yüreğim höpledi son kez yazcam deyince gidiyorsun filen diye
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]() eddie enlerdeki objektif hangisi benmi ?
|
|
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|