![]() |
#11 |
![]() baslığa kendi yorumumuzu eklemeyelim ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
başlığın dokunulmazlığı mı var..bilmediğim bi kuralmı var yoksa.. ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Bu forumda defalarca tartıştık ancak bazı kesimler hiç anlamak istemedi ve anlamadı.
Erbakan hoca AKPlilere hiçbir zaman bizans çocuğu demedi.Ben çağlayan mitingindeydim.Orada böyle sözler söylenmedi sizde muhtemelen kazlıçeşmedeydiniz.Sizin nerden haberiniz oldu bu sözleri ERBAKAN'ın söylediğinden.Nerden olacak medyadan öğrendiniz.Medya yalanlarına yıllardan beri kandığınız gibi şimdide kandınız...Ancak ELH. ben medyaya kanmıyorum.Sizin genel başk. Erdoğan Apo'ya sayın dedi diye yayın yaptı bu medya.Biz hiç çıktı dedik mi size sizin başkanınız Apoya sayın dedi diye demedik çünkü bizi medya kandıramıyor.Gelelim konuya... 15.07.2007 pazar saat 18... küsür civarı Yer İSTANBUL Çağlayan Konuşan Necmettin ERBAKAN Fransız Cumhurbaşkanı kürsüye geliyor toplantıda bizim başbakanımız Tayyib Erdoğanda var.Konuşmasında solandakileride işaretle BİZLER BİZANSIN ÇOCUKLARIYIZ diyor.Erbakan hocada hayır ben bizansın çocukları değilim ben Fatihin torunuyum diyor.O toplantıda Erdoğan çıkıp ben bizansın çocuğu değilim ben osmanlının torunuyum demediğin için sende bizansın çocuğu olduğunu kabul ediyormuş gibi görünüyorsun.Demek istediğim AKP bizansın torunudur demedi ancak medya bu cımbızla çekerek dedi gibi gösterdi. İkincisi Cehennemlik sözü Ekonomi tartışılıyor konuşmasında ...Hoca AKP ekonomide kötü gidiyor diyor.(size göre gitmez hocaya göre gidiyor o ayrı mevzu).Akp oy atmak büyük bir faciaya oy vermek demektir..Bana bak bu sefer dizini dövdün Eğer akp oy verirsen Allah muhafaza dövecek dizinde kalmayacak.Hocam ben biliyorum AKp ekonomiyi beceremedi ancak ben yine CHP gelmesin diye oyumu AKP vercem.Bir insan bile bile yanlışa oy verir mi?.Bİr insan bile bile ben CEHENNEME bilet alıyorum dermi yav ... Erbakan hoca gerçek manada cehennemlikten bahsetmemiştir.Zaten hiçkimsenin hakkı değil cennet ve cehenneme yollamak.Paygamberler bile cennet cehenneme kimseyi yollayamaz.Erbakan öyle cahil biri değil ki dinden haberi olmayan biri değilki insanları cehenneme yollasın. Neden çekememezlik yapıyoruzki... Erbakan hoca son derece kardeşlik ve sağduyulu açıklama yapmıştır.Gün birlik olma zamanı iken neden olmayan lafları yazıyorsunuz.Olsa dahi yazmanız bile anlamsızdır.Sanki Erbakan Hocanın bir açığını bulsamda eleştirsem diye hava var SANKİ.Oysa ne güze bir açıklama gelmiş.Teşekkür edeceğimiz yerde bazı kişiler eleştirmiştir.Eleştirdiği şeyde doğru olsa bari ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Hocanız ne cin oğlu cindiiir..
o şekilde neyi kastettiğini ancak siyasi fırıldak çevirenler anlar.. vermek istediğini,söylemek istediğini çok profosyonelce vermesinide söylemesinide çok iyi biliyor.. millet erbakanın ne dediğini çok iyi anladı da siz anlamadınız..kıvırıp duruyorsunuz.. demirele sormak lazım ne demek istediğini..ikiside birbirini anlayacak eski eskimiş kafalardan nasıl olsa.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Ancak bazılar Altını eskidi diye atarlar.Ancak bilmzki altın eskisede altın altındır ve eski altınlar yeni altından daha kıymetlidir. Şunuda belirteyim. Gün dönecek devran dönecek hatanı anlıyacaksın.Tıpkıi osmanlı halkı Abdulhamit han'a yaptığı hatayı anladığı gibi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Halk cennet mekan Abdulhamit hanı seviyordu..ona hiç vefasızlık yapmadılar..
ittihat terakki şebekesi nin tezgahı ile ermeni yahudi ve rumlarla birlikte azlettirdiler.. .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
Abdulhamit han neden tahttan indi.Müslüman müslümanı vuracaktı müslüman kanı dökülecekti.Ancak o müslüman kanı dökülmesini istemedi için tahttan indi.Sırf halk ikiye bölündü diye... İttihatı terrakki dediğin işin hikayesi Bize gerçek tarih öğretilmiyor... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|