08-24-2008, 11:48 | #41 |
Farklı Bakışlarla Bir Kitap... Beraber Okuyalım mı?
Hayırlı Olsun Kardeşim.
Bizlerle böyle bir konu paylaştığınız için Allah Razı Olsun... (Rabbim yolumuzu açık etsin, okuduğumuzu görebilecek göz, gördüğümüzü idrak edecek akıl, idrakimizi amele dönüştürecek yürek nasip etsin.. Bu düşüncemizin amele dönüşmesine vesile olan "yoldaş"lara selam ve minnet olsun...) |
|
08-26-2008, 14:29 | #42 |
Tamdır inşallah temin ederiz...hayırlısıyla başlayalım bakalım...
|
|
08-27-2008, 21:20 | #43 |
Sevgili Dostlar;
Kitapları temin edebildiniz ya da okumaya başladınız mı? Gelişmelerden birbirimizi haberdar edersek yolumuzu da daha iyi tanımış oluruz... Rabbim yolumuzu açık etsin, okuduğumuzu görebilecek göz, gördüğümüzü idrak edecek akıl, idrakimizi amele dönüştürecek yürek nasip etsin.. Bu düşüncemizin amele dönüşmesine vesile olan "yoldaş"lara selam ve minnet olsun... Şunu da hatırlatalım ki yeni kitapseverlere kapımız her daim açıktır... 1. gönülden 2. çilik 3. oturanboğa 4. HAYATIŞIĞI 5. eddie 6. dirilis.f 7. AY IŞIĞI 8. yalçın 9. siyah gül 07 10. duyguseli 11.[/b] |
|
08-29-2008, 11:39 | #44 |
Kitabi dün akşam itibariyle temin ettim...şöyle bir göz gezdirdim...güzel bir seçim yapmışız...gelecek nesiller için sabırla yoğrulup şahlanılacak günler için, insanda diriliş muştusunu kademe kademe anlatmış içeriği güzel akıcı bir kitab....
Biraz okumaya başlayalım...burda paylaşacağız inşallah.. Başka kitap temin eden yok mu... |
|
08-29-2008, 18:59 | #45 | |
Alıntı:
Bu mübarek günlerde gelirken yüreklerde "diriliş muştusu" uyanması duamız olsun inşallah.. selamlar... |
||
09-02-2008, 17:06 | #46 |
bende sabırsızlıkla kitabın gelmesini bekliyorum
|
|
09-02-2008, 17:17 | #47 |
Başlığı yeni gördüm o kadar güzel bir düşünce ki çok çok tebrik ediyorum ve teşekkürediyorum..Beni de yazabilirsiniz kitabı en kısa zamanda temin edeceğim...
|
|
09-02-2008, 17:42 | #48 |
İnternet erişimindeki bir arızadan dolayı forumdan bir kaç gün uzak kalmak zorunda kaldım arkadaşlar.. Vuslat bugüne imiş... ve ayrılık zor imiş...
Kitap temini ve okumaları için belirlediğimiz süreyi bir hafta kadar uzattık dostlar...Haberiniz olsun inşallah. Bu durumda Ramazan'ın ikinci haftasından sonra (15 Ramazan/ 15 Eylül'e kadar ) kitabları da okumuş oluruz ve yeni bir kitaba başlarız inşallah.. Sesimizin yankısı kuvvetlenerek artıyor dostlar...İlginize teşekkürler... "Parabol" hoşgeldiniz aramıza... 1. gönülden 2. çilik 3. oturanboğa 4. HAYATIŞIĞI 5. eddie 6. dirilis.f 7. AY IŞIĞI 8. yalçın 9. siyah gül 07 10. duyguseli 11. parabol 12. |
|
09-02-2008, 22:53 | #49 |
Allah Razı Olsun Senden Kardesim Güzel Fikrin İçin;
Yalnız Sana Özel Mesaj Yoluyla Ulaşamıyoruz. Kontrol Edebilir Misin? |
|
09-03-2008, 17:15 | #50 |
1. gönülden
2. çilik 3. oturanboğa 4. HAYATIŞIĞI 5. eddie 6. dirilis.f 7. AY IŞIĞI 8. yalçın 9. siyah gül 07 10. duyguseli 11. parabol 12.Bilgi Müdavimi |
|
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|
|