AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 08-25-2008, 00:08   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Trabzonspor -2-0- Ankaraspor
Trabzonspor - 2 - 0 - Ankaraspor

Kurduğu güçlü kardoyla ve ortaya koyduğu büyük iddiayla ligin ilk haftasında Hüseyin Avni Aker satdyumunda Ankaraspor'la karşılaşan bordo mavililer rakibi, Selçuk ve Gökhan'ın şık golleriyle devirip lige umutlu başlamayı başardı

İşte karşılaşmadan notlar

Stad: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Cüneyt Çakır, Serkan Ok, Erhan Sönmez, Özgür Yankaya

Trabzonspor: Tolga, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk(dk.88 Ceyhun), Colman(dk.57 Barış), Yatara(dk.74 Tayfun), Umut, Gökhan

Ankaraspor: Stefan, Erhan, Eren, Muhammet Hanifi, Batak, Hürriyet, Tita(dk.80 De Nigris), Theo Weeks, Mehmet, Bilal(dk.74 Özer), Ömer(dk.74 Neca)

Goller: dk.63 Selçuk, dk.86 Gökhan(Trabzonspor)

Kırmızı kart: dk.37 Theo Weeks(Ankaraspor)

Sarı kartlar: dk. 35 Yattara, dk.58 Serkan (Trabzonspor)

İşte Maçtan Fotoğrafllar

Aykut Kocaman ve Ersun Yanal birbirlerine başarı dileklerinde bulunurken :-)

Minik uşağı, babası Colman'a uğur öpücüğü kondururken

Teknik heyet ve alternatif takım

Sıra geldi maça ve işte Selçuk İnan topu 90'dan ağlara gönderdikten sonra

Gökhan, Selçuk'u tebrik ediyor

Ve işte Türkiye Cumhuriyeti'nin en yetenekli Türk santraforu Gökhan Ünal şık bir vuruşla topu filelere yolladıktan sonra

[b]Futbolcularımız taraftarı selamlıyor, bir başka futbol resitalinde buluşmak üzere..

Konu Üç mevsim tarafından (09-30-2008 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: başlık değiştirme
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-25-2008, 00:59   #2
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart İyi Başladık 2-0
Özlenen Trabzonspor bu olsa gerek tebrikler ;)
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-25-2008, 18:56   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
O statda ne olmuş öyle şaşırdım
Alt 08-25-2008, 19:10   #4
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
rakip uzun süre 10 kişi oynamış. ayrıca gerçekçi olmak gerekirse trabzon bu sene ligde pek başarılı olamayacak. şampiyonluk veya ilk 2 mucize. 4.olsalar bunu başarı kabul etmeliler.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-25-2008, 19:13   #5
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Ben tam tersine trabzonsporun ligde bu sene başarılı olacağını düşünüyorum çok iyi transferler yaptılar.Ve ilk maçta da neticesini gördüler.
Tebrik ediyorum Tsyi.Lig çekişmeli olsun ki kalitesi artsın.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-25-2008, 19:15   #6
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
inşallah başarılı olurlar. gerçi trabzon belediyesini chp kazanınca bu ilin takımının küme düşmesi için dua eder olmuştum ama inşallah 2009 da akılları başlarına gelecek doğru yolu görecekler trabzonun son 4 yıldaki inanılmaz kötü performansı bu ilin chp liler tarafından yönetiliyor olmasındaki uğursuzluktan kaynaklanıyor olmasın :-\
Alt 08-25-2008, 19:16   #7
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı
inşAllah başarılı olurlar. gerçi trabzon belediyesini chp kazanınca bu ilin takımının küme düşmesi için dua eder olmuştum ama inşAllah 2009 da akılları başlarına gelecek doğru yolu görecekler trabzonun son 4 yıldaki inanılmaz kötü performansı bu ilin chp liler tarafından yönetiliyor olmasındaki uğursuzluktan kaynaklanıyor olmasın :-\
olabilir geçenlerde baykıl ziyaret etmişti ts kulübünü çok sakatlık kırmızı kart falan yaşabilirler
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-25-2008, 19:20   #8
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
[O Nickli Üyeden Alıntı
bjektif ]
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı
inşAllah başarılı olurlar. gerçi trabzon belediyesini chp kazanınca bu ilin takımının küme düşmesi için dua eder olmuştum ama inşAllah 2009 da akılları başlarına gelecek doğru yolu görecekler trabzonun son 4 yıldaki inanılmaz kötü performansı bu ilin chp liler tarafından yönetiliyor olmasındaki uğursuzluktan kaynaklanıyor olmasın :-\
olabilir geçenlerde baykıl ziyaret etmişti ts kulübünü çok sakatlık kırmızı kart falan yaşabilirler

chp nerde varsa uğursuzluk da vardır. madem baykıl ziyaret etmiş kulübü bi önlem alınmalı. chpli belediye döneminde trabzon yanılmıyorsam avrupa kupalarında tek bir tur dahi atamadı. kıbrıs rum takımına dahi elendi. geçen senede intertoto da beş para etmez bir takıma yenilerek ülke puanının içine etmiştiler.

neyse konumuza dönelim özgün genc i daha fazla sinirlendirmenin gereği yok. en büyük tirapzon

bu arada bu isim potnus rum devletinden kalma. yani şehrin adı rumca. Tırapezon.
Alt 08-26-2008, 17:26   #9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Murat saçmalama rekoruna doğru gidiyorsun :D

Ligin ilk maçında iyi oynamak zordur ayrıca ilk maçta iyi oynamaya da gerek yoktur. Takımın performansı yavaş yavaş atmalı. Ersun Yanal bunu çok yaşadı en son V. Manisa'da çok iyi giti gitti sonra takımı battı. Trabzonspor'da bunun olmaması için temkinli davranıyor. Rakip ilk yarının ortalarında kırmızı kart gördü, iki sarı kart da yerindeydi, onlaırn hatasıydı ne yapalım 8)

Hüdaverdi stadyumumuz yenilendi. Kale arkaları hemen kalenin arkasına taşındı ve daha dik yapıldı. Maraton'da taraftarların önünü kesen kolonlar vardı hepsi yıkıldı, haliyle çatı da yıkıldı. Çatı yapımı yetişmeyeceği için Maraton tribünün ve kale arkalarının üstü açık. Herkese yağmurluk dağıtılıyor. Ayrıca istatistiklere göre senede 4 maç yağmurlu geçiyor. Gölge eyvallah :-* Objektif çok karamsarsın. Biz bu sene çok iddialıyız sonuna kadar gideceğiz, hatta içimden bir ses son 3 hafta gibi garantileyeceğimizi söylüyor.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-27-2008, 13:21   #10
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Murat saçmalama rekoruna doğru gidiyorsun :D

Ligin ilk maçında iyi oynamak zordur ayrıca ilk maçta iyi oynamaya da gerek yoktur. Takımın performansı yavaş yavaş atmalı. Ersun Yanal bunu çok yaşadı en son V. Manisa'da çok iyi giti gitti sonra takımı battı. Trabzonspor'da bunun olmaması için temkinli davranıyor. Rakip ilk yarının ortalarında kırmızı kart gördü, iki sarı kart da yerindeydi, onlaırn hatasıydı ne yapalım 8)

Hüdaverdi stadyumumuz yenilendi. Kale arkaları hemen kalenin arkasına taşındı ve daha dik yapıldı. Maraton'da taraftarların önünü kesen kolonlar vardı hepsi yıkıldı, haliyle çatı da yıkıldı. Çatı yapımı yetişmeyeceği için Maraton tribünün ve kale arkalarının üstü açık. Herkese yağmurluk dağıtılıyor. Ayrıca istatistiklere göre senede 4 maç yağmurlu geçiyor. Gölge eyvallah :-* Objektif çok karamsarsın. Biz bu sene çok iddialıyız sonuna kadar gideceğiz, hatta içimden bir ses son 3 hafta gibi garantileyeceğimizi söylüyor.
ben zaten ligin ilk maçını esas almıyorum. eğer sadece bu maça baksaydım gol yemeden 2 gol atıp galip gelen trabzonun şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olduğunu söylerdim

ersun yanal'ın vestel manisadaki ilk 7 haftalık başarılı performansı zelenka, meduna gibi futbolcularının sayesindeydi. zelenkayı sattılar, meduna beyin travması geçirdi yerlerine futbolcu alınmadı en sonda holoskoyu sattılar. halbuki o takımı sırtlayan bu üç futbolcuydu. bunları da elinden kaçırınca küme düştüler.

ersun yanalı beğenmiyorum, trabzonda da çok fazla yıldız oyuncu yok. sayarsam bi yattara bi gökhan ünal birde song denebilir. onun dışındakilerin hiçbiri üç büyükte oynayabilecek kapasitede değil!

trabzonun hedefi şampiyonluk veya ilk 2 değil, ilk 4 e girebilme olabilmelidir. olmayacak duaya "amin" demenin hiçbir gereği yok

bu arada trabzon ilk 2 ye girsin, trabzonlu olacağım trabzon forması alıp o şekilde dolaşacam

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)