![]() |
#1 |
![]() ![]() Bükreş Günlüğü: 27 Ağustos 2008 Çarşamba Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında bu akşam Steaua Bucuresti ile karşılaşacak olan Galatasaray, Romanya'da güne kahvaltı ile başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan takımımızda teknik direktör Michael Skibbe, antrenman yapmak isteyenlerin sahaya gitmesini, yürüyüş yapmak isteyenlerin de otelde kalmasını istedi. Antrenmanda koşunun ardından ısınma hareketleri ve topla kısa bir pas - şut çalışması yapıldı. Otelde kalan oyuncular ise teknik direktör Skibbe ve antrenör Ümit Davala ile otel çevresinde 30 dakika süren bir yürüyüş yaparak, maç saatini beklemeye başladılar.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Galatasaray, 2-2’nin rövanşında Romanya temsilcisi Steaua Bükreş’e konuk oluyor. İki takım hakkındaki son bilgiler, maç saati, hava durumu… Stat: Ghencea (Bükreş) Tarih: 27 Ağustos Çarşamba / 20:45 Hakemler: Matteo Simone Trefoloni, Cristiano Copelli, Simone Pirondini / 4. Hakem: Luca Banti (İtalya) Hava Durumu: Çarşamba günü Bükreş’te az bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 31 ile 18 derece arasında değişiyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() cimbom fener elele hep beraber şampiyonlar ligine.. inşallah :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
finalde anlaşdık :-* |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
işte siz 6S liler hep böylesiniz. ne var sanki elimizi tutsanız ![]() bizim finale gidebilme ihtimalimiz var ama sizin şampiyonlar ligine katılabilme ihtimaliniz bile çok az :D |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
![]() Alıntı:
ben içimdedn geçeni diyorum |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
![]() Alıntı:
spor otoriteleri de 6S nin Bükreş'i geçebilme ihtimalinin çok fazla olmadığını söylüyorlar. ama dua ediyorum inşaallah geçecek fenerle birlikte. ülke puanına ihtiyacımız var. avrupada ülkemizi temsil eden tüm takımları yürekten destekliyorum |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() altı s bir hakarettir uyarıyorum bir daha yazmayınız...düzeltmek zorunda kalacağım 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bu akşam iki seçeneğiniz var :
![]() 1-maç izlemek istiyenler gs-steaua bükreş maçını izlesin :-* 2-komedi filmi izlemek isteyenler fb-partizan maçına baksın :-X |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
:D öyle ama napim ![]() bak üstteki arkadasta fb nin üstünü çizip hakaret etmiş onu da düzeltecen mi ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|