AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-29-2008, 10:42   #1
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Standart Özürlü gencin Erdoğan'dan istediği forma geldi
Başbakan Erdoğan sözünü tuttu

Başbakan Erdoğan'dan, Nihat Kahveci'nin Euro 2008'de, Hırvatistan maçında giydiği terli formayı isteyen Denizlili Furkan'ın hayali gerçek oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan, Nihat Kahveci'nin Euro 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, Hırvatistan ile yapılan çeyrek final maçında giydiği terli formayı isteyen Denizlili 17 yaşındaki Furkan, Başbakanlık Özel Kalem Müdürlüğü'nden kargoyla gönderilen 8 numaralı formayı teslim aldı.

Denizli'de, yaşamını tekerlekli sandalyede geçiren lise 2. sınıf öğrencisi Furkan Özhan'ın, Umut Çocukları Spastik Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği ile birlikte ziyarete gittiği Recep Tayyip Erdoğan'dan istediği milli takım forması gönderilen kargoyla kendisine ulaştı.

Çamlık Mesireliği'ndeki bir çay bahçesinde düzenlenen etkinlikte, Özhan'ın formasını dernek başkanı Nesrin Akbeyik ile sanatçı Efe giydirdi.

Özhan, formanın kendisine ulaşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özhan, ''Çok sevinçliyim, formayı bana getiren herkese çok teşekkür ederim. Başbakan, Nesrin teyzeyle konuşuyordu. Ben de özür dileyip konuşmalarını keserek, Nihat'ın formasını istedim. Başbakan da bana (Hırvatistan maçındaki formayı sana göndereceğim) dedi ve de gönderdi. Çok teşekkür ederim kendisine'' diye konuştu.

AA
29.Ağustos.2008

siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-29-2008, 10:59   #2
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Standart ÖZÜRLÜ GENCİN ERDOĞAN'DAN İSTEDİĞİ FORMA GELDİ
helal olsun, ne guzel bir davranis :-*
AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)