![]() |
#41 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#42 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Enler iyi
|
|
![]() |
#44 |
![]() yapacak bir şey yok galiba...
![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Meçhul sağolasın
![]() |
|
![]() |
#46 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Eylül ayının bitmesine son iki gün kala gözlemlediğim arkadaşları yazdım..Elimden geldiğince takip edip objektif olmaya çalıştım inşAllah özelden( yok efendim niye beni yazmadın,vay efendim ben sana küstüm demeyin..
![]() En Aktif Üye: Ak kelebek,Yalçın,islam,aşk-ı ilahi,diriliş.f,Wantedtürk,gönülden,dilek,Kara Eşref,siyah gül 07.. En Yardımsever Üye: Yakup Beyzyıldız,Abdullah Kaç,_SON_ En Ciddi Üye: alperen,Abdullah Kaç,Esra Özdemir.. En Çok Rastladığınız Üye: Wantedtürk,saçlarıyağmurlukız,melektube,bayonet,Ka raEşref,güliş,islam.. En Fanatik Üye: WantedTürk,Gölge,politikacı.. En Tatlı Başbelası üye: çilik,dilek,bayonet.. En Geveze Üye: Ömer Faruk..:lipsrsealed: En Karizmatik Üye: dilek,Aksa babam,siyah gül 07..:shades: En Kibar Üye: Kara Eşref,Yalçın,Müntesip,diriliş.f.. En Komik Üye: dilek.. En Daimi Üye: Esra Özdemir,Abdullah Kaç.. En Paylaşımcı Üye: diriliş f. Ravza Rüveyda, Nurefsan,Gölge.. En Sevimli Üye: çilik,bilgi müdavimi,Ay ışığı,Haskız,çikolata.. En Sinirli Üye: Aksa baba.. ![]() En Heyecanlı üye: hipermuhafazakar(sağlıkçı) ![]() En Sabırlı Üye: Abdullah Kaç.. En Sakin Üye: Ruh-i zar, Düş..,saklı_kent,haskız,Yalçın, cnn.. En iyi İmza: Ak_Kelebek,dilek,siyah gül 07.. En İyi Kullanıcı Fotoğrafı: Yalçın.. ![]() En iyi Nick: _Son_ En Efendi Üye: Hüdaverdi,Yalçın,diriliş.f,bilgi müdavimi.. En Muhalefet üye: islam.. En Bilimsel üye: Hüdaverdi,Müntesip.. En Tekrarcı üye: Ömer Faruk.. ![]() En Milliyetçi üye: Hun-Yabgu..:lipsrsealed::lipsrsealed: En Özgürlükçü üye: Hüdaverdi.. En Aykırı üye: islam.. En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın,diriliş.f,gönülden,Feyza... En Kendine güvenen Üye: bayonet.. En Anlaşılamaz üye: Yalçın..:lipsrsealed: ![]() En Anlaşılır üye: Hüdaverdi.. En Yeteneğini yansıtan üye: wantedtürk,hipermuhaazakar,kanahmet.. En Sevdiğiniz Üye: _Son_ En karizmatik dj: bayonet.. :shades: En iyi dj: güliş,siyah gül 07.. En iyi erkek Üye: Yalçın,Aksa babam,Gölge,Hüdaverdi,KaraEşref,Müntesip,hipermuha fazakar,Albatros(Akgençlik Elazığ)Mertcan_1903,cartman,bilgi müdavimi.. En iyi Bayan Üye: Ravza_Rüveyda,çilik,Esra Özdemir,bayonet,dilek,gönülden,Haskız,Ay ışığı,Ak Kelebek,siyah gül 07,Feyza,Düş,Ruh-i zar,diriliş.f,Rayiha,aşk-ı ilahi,saçlarıyağmurlukız,saklı_kent,güliş, cnn.. UYARI!! Konuda ancak En'ler için teşekkür mesajı yazılabilir..Onun dışındaki sohbet amaçlı ve ikili atışma içeren mesajlar silinecektir.. Konu Duygu'Seli~ tarafından (09-28-2008 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
#48 |
![]() En Yeteneğini yansıtan üye: wantedTürk
En Fanatik Üye: WantedTürk En Çok Rastladığınız Üye: WantedTürk En Aktif Üye: WantedTürk Çok Teşekkürler ablacığım, beğenide verdim:smiley1146: |
|
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Abi çok güzel konuşuyorsun ama senin kadar geniş bilgiye sahip değilim anlamıyorum bazen ondan yani..;utandım
Ben teşekkür ederim.. Şimdiden teşekkür edenlerede sizin vesilenizle teşekkür ettim.. ![]() |
|
![]() |
#50 | |
![]() Alıntı:
bunu tahmin etmemiştim , tesadüf eseri gördüm,teşekkür ederim , sevgin karşılıklı . :gul3: |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|