10-12-2008, 14:24 | #31 | |
Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum , nasıl onlar bizlerin duygu düşüncesine inanmıyor ise onlarında bizlerin varlığına inanması güç olabilir , önemli olan devletler arası birlikteliklerin arasından payımıza düşen insani noktaları kazanalım |
||
11-29-2008, 22:53 | #32 |
Ben inanıyorum, neden inanmayalım..?
Onlar Demokrasi adına bizden daha ilerideler... |
|
12-01-2008, 05:51 | #33 |
Avrupa Birliği ile ilişkilerimizin neredeyse 40 yıllık bir geçmişi vardır. Türkiye, Avrupa Ekonomik Topluluğunun 1958 yılında kurulmasından kısa bir süre sonra Temmuz 1959'da Topluluğa tam üye olmak için başvurmuştur.
evet inanıyorum Netice itibariyle, 2001 yılı oldukça verimli bir şekilde sonuçlanmıştır. Bunda, başta Anayasa değişiklikleri olmak üzere, hukuki ve ekonomik alanlarda gerçekleştirilen reformlar ile müktesebat uyumu konusunda sağlanan ilerlemeler önemli rol oynamıştır. Ancak, bu ortamın oluşmasında, AB'nin kendi açısından öncelik verdiği AGSP'da İngiltere ve ABD ile varılan mutabakat ve Kıbrıs'ta iki lider arasında görüşmelerin başlaması gibi konularda Türkiye'nin katkılarıyla sağlanan gelişmelerin yarattığı olumlu havanın da etkili olduğu açıktır. Öte yandan, 11 Eylül olaylarının da Türkiye'nin önem ve değerinin anlaşılması bağlamında bu havanın oluşmasına yardımcı olduğunu kabul etmek gerekecektir. |
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|