![]() |
#1 |
![]() gaziosmanpaşa parkbahçelerde çalışıyoruz arkadaşlarla 2 aydan beri maaş alamıyoruz.akp mali yönetimindeyim bu olayı kınıyorum protesto ediyorum.şirketimin adı yaprak mim iş ortaklığı gaziosmanpaşa belediyeye bağlı.ben bu partiye çalışıyorum 20 binde net oyum var.avrupa insan haklarına baş vurucam cumhuriyet baş savcılığına başvurucam bu konuları bundan sonra akp 'den istifa edip bütün oyları bütün partilere dağıtıcam,belgeleriyle beraber.bu belgelerle beraber bütün partilere ve tv kanallarına dağıtıp gereğinin yapılmasını istiyorum...yolsuzluklarla beraber bütün her tarafa baş vurucam.en büyük yolsuzluk sizin partiden çıkıyor.saygılar...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 20 bin net oyu varmış sallama be
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() belediyeler park bahçe ve etmizlik işlerini özel şirketlere verdiğini biliyorum..ama maaşınızı almanız konusunda,sonuna kadar yanınızdayım.. çünki peygamberimiz..bir işçinin alın teri kurumadan emeğini veriniz der. ![]() seninkisi alın teri ve vermeleri gerek ama senden ricam sen ve arkadaşlarınız mevsimlik işçilersiniz..diye tahmin ediyorum..eğer öyle ise bu paranızı belediye değil..çalıştığınız şirket verecektir..saygılarımla |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Akparti yönetiminde olman özel şirketin sana maaşını zamanında verip vermemesini gerektirmez. Onların da yaptığı yanlış ama bunu haklarını okuyarak da elde edebilirsin. Git şikayet et maaşını alacağın kurumu ya da şirketi. Hemen ne AİHM i başsavcılığı karıştırıyorsun. Haklarını arayacağın en üst yerler buralar önce ilk hakkını ihlal edildiğinde başvuracağın yerlere git. Hem yap hadi sanki ilk yapan sensin böyle şeyleri yok oyları bölecekmiş yok partilere dağıtacakmış... Yapsana hadi göreyim yerel seçimlerde dağıt hiçbir şehirde Akparti kazanamasın... Millet Akpartiye trilyonluk davalar açıyor yolsuzluk davaları onlar dağıtamadı da sen mi dağıtacaksın... o davalarında sonuçlarını görüyoruz... Saçma sapan şeyler olduğunu kimileri gerçekten haklı davalar fakat çoğu göz korkutmak için boş laflar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() tamamen palavralardan oluşmus çok pervasızca ve maksadını aşan bir yazı.hangi partiden bilinmez ama burada bildiğim bir şeyki var ki sadece iftira atmak için gelmiş bu kişiyi kınıyorum ve protesto ediyorum..yazıklar olsun servet60 nickli şahıs...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() zaten hep öyle olur akp aslan ak olmaynları protesto edince ötüsün elebet gideceksiniz akp gidecek aydınlık günleri görecegiz az kaldı güzel günler görecegiz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Yavaş gel dayı.. (:
Bi yalancıdan geleceğine hiç gelmesin o 20 bin oy daha iyi.. Balona ihtiyacı yok bizim partinin bilesiniz. Bu lafları önceden yerdik. Şimdi albeni yiyoruz .. (: ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() madem 20 bin oya sahipsin arkadaş benden sana tavsiye muhtarlığa adaylığını koy %80 kazanırsın...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|