11-02-2008, 00:54 | #1 |
Diyarbakır'ı Gerçekten İstiyor Muyuz?
Diyarbakırı gerçekten istiyor isek ozaman bunu halka ıspat etmeliyiz diyarbakır adayımız melih gökçek olmalı diyarbakırlıya onları gerçekten önemsediğimizi hizmet etmek istediğimizi ıspat etmeliyiz benim ciddi fikirlerim ama hiç kimseye ulaşamıyorum ve herkeslede paylaşamayacağım fikirler bunlar arkadaşlar diyarbakır örgütü ile olacak iş değil gerçekten genel merke<den birilerinin bana ulaşması gerek artık ben onlara ulaşamadım üzgüüm ve zamanımız çok sınırlı NE DERDİNİZ
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-02-2008, 04:04 | #2 | |
Alıntı:
en azından fax , veya mail yoluyla ulaştırın fıkırlerinizi..yada kendı mıllet vekıllerınıze,yada bulunduğunuz.il,ilçe başkanlıklarına ulaşınız..muhakkakki yardımcı olurlar.. başarılarınızın ve fikirlerinizin devamını dilerim..keşke fikrinizi duymuş olsa idim dün MKYK üyesi vekilimiz konferans verdi...ona vereceğiniz bilgileri paylaşırdık..neyseki daha geçmiş değil.seçimlere daha var o zamana kadar muhakkak ulaştırırsınız. saygılarımla... |
||
11-02-2008, 10:04 | #3 |
Evet arkadaslar aslında dıyarbakırı kazanmak sart nasıl chp nın antalyası ıse pkk nında dıyarbakırı dıyarbakır aslen bı kale gıdıp gordugum ıcın ıyı bılıyorum ama sunuda unutmayalım ne kadar da urasırsak kımıde aday gosterırsek ıcınden feth edemessek olmaz bu ıs dıyarbakırı kazanmak ıcın mılletını kazanmak gerek ordan oyle bır bld baskanı cıkarmak gerekkı herkes onu cok sevecek kabullenecek %50 den asagı oy almayacak bunun ıcınde calısmak sart bakın dıyarbakırlılar ne ıstıyor blıyormusunuz bızı bırgun goren baskan deıl baskan olmadan oncede bızımle olan ınsanı ıstıyorlar yanı onlar daıma yanlarında olan bırını baskan ıstıyorlar haydı genclık bence dıyarbakırdakı umutsuz koylere ak ısık olalım ve bı kıtap kampanyası baslatalım secımlerden once al bayraklı ak kıtaplar (hıkaye roman oyku ) bunu bızler yapalım akgencler olarak yapalım ve ben uşak ar-ge baskanı olarak usak adına varım ::::.....
|
|
11-02-2008, 17:17 | #4 |
arkadaşlar benim sorunumda bu zaten il teşkilatı veya ilçe teşkilatı diye bir şey yok diyarbakırda hepsi 6 milletvekili çıkarmayı veya 130 bin oy almayı başarı görüyorlar ben fikirlerimi burdan açıklayamam dtp önlem alır o zaman mesela fikirlerimden biri mhp nini diyarbakırda aday göstermemesiydi sanırım göstermeyecekler ben diyarbakırlıyım ve artık final istiyorum final maçıda belediye seçimleri bu seçim kazanılırsa akan kan duracak ülke refeha kavuşacak
|
|
11-12-2008, 01:01 | #5 |
Bu konuyu yakından takip edelim arkadaşlar tartışalım
|
|
11-12-2008, 22:01 | #6 |
bence diyarbakırı anlayan birisi aday çıkarılmalı.eğer melih gökçek olursa bence akparti sonlarda olur.yani diyarbakırı almak için ismi diyarbakırla özdeşleşmiş birisi aday çıkarılmalı yoksa zor.
|
|
11-16-2008, 01:14 | #7 |
melih gökçek ankaralı değil ki diyarbakır adayı diyarbakırlı veya kürt kökenli olması gerekir demek yanlış ve ayrımcı bir tavır
|
|
11-23-2008, 01:25 | #8 |
belediye başkan adayımız milletvekillerimizden birinin adı geçiyor umarım bu doğru diildir sonucu hüsran olur isim için çok iyi düşünülmeli çok çok iyi düşünülsün lütfen
|
|
11-23-2008, 01:27 | #9 |
milletvekillerimizin tabanı zaten mevcut yeni bir isim kararsızları mutlaka almalıyız
|
|
11-26-2008, 02:00 | #10 |
işte benim adyım neden bu aday olmalı daha sonra açıklayacağım adayım diyarbakır büyükşehir belediye başkanı olarak harran üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi maliye bölüm başkanı m.sena ekici dir sizde araştırın tanıyan varsa yazsın ben neden olduğunu söyleyecem
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|